Megújult Oszkár Telekocsi logó2016-ban jelentősen nőtt az Oszkáros felhasználók száma, megszépült az Oszkár logó és a weboldal.  Megújult többek között az értékelési rendszer és október óta kitüntetésben részesülnek a mesterien Oszkározó sofőrök.  

Ez csak néhány dolog, ami tavaly történt. Olvass tovább és ismerd meg a többi Oszkáros fejleményt is!

A 2016-os év rögtön egy újdonsággal indult: a Oszkár frissített mobilalkalmazásával az utasok már az autóban ülve is tudnak kártyával fizetni az útjukért.bankkártyával, autóban, egy koppintással

 

Papagáj az Oszkáron

Speciális utassal is találkozhat az ember Oszkározás közben

Február elején kiosztottuk a legjobb 2015-ös Oszkáros sztoriért járó díjat és néhány Oszkáros románc mellett beszámoltunk a második Oszkáros baba megszületéséről is.

A nyáron is sok felhasználó mesélte el nekünk kedvenc Oszkáros történetét. Jókat nevettünk és sokszor el is érzékenyültünk. Akadt, aki papagájjal utazott, de olyan is, aki Oszkározás közben ismerte meg második gyermekének apját. Így lett tudomásunk a harmadik Oszkár-babáról is.

Hamár a sztoriknál tartunk! Számos hírességről derült ki a tavalyi év folyamán, hogy Oszkározik. Ők is elmesélték nekünk legjobb élményeiket.

Oszkározó hírességek

Oszkározó hírességek

Ádám Tamás, az egykori Família Kft. sorozat Szép Károlya például utasként járja be az országot Oszkárral, színészi, rendezői elfoglaltságai miatt. Nagyon szereti, hogy az Oszkárosok korrektek és udvariasak. Sok barátot is szerzett már az útjai során.
Takáts Tamás a nevével fémjelzett Blues Band alapítója, dalszerzője és énekese szintén utasként szokott Oszkározni. Pécsre jár a leggyakrabban, és szerinte az Oszkár maga a rock n’ roll! Bámulatos élményekben volt része az Oszkáron, örülünk, hogy felfedte ezeket nekünk!
Brutival a debreceni utasok futhatnak össze, hiszen a humorista a keleti országrészből, autósként rója az Oszkáros kilométereket. Az útjai igazi stand-up fellépések, garantált a jó hangulat az autóban!
Nagy Balázs – a budapesti Madách, továbbá a Győri Nemzeti Színház társulatának tagja, a Jóban, rosszban tévésorozat Misije – 2014 októberétől használja a rendszert, mert nem szeret egyedül autózni.  Csupa pozitív értékelése van, szeretik az utasok, sőt egyikük szerint ő “A legszimpatikusabb Oszkáros a Földön!“.
Herczeg Adrienn színésznőről megtudhattuk, hogy nagy Oszkár-rajongó és még az anyukáját is telekocsival utaztatja. Adrienn szereti a gyors és pontos sofőröket!
Sors Tamásról szeptemberben, a sikeres paralimpiai szereplése kapcsán derült ki, hogy Oszkározik. Pécsiként Te is találkozhatsz vele, akár utasként, akár autósként is felbukkanhat a sikeres úszó!

2016-ban készült egy kisvideónk Oszkárról és Béláról, ami legalább akkora népszerűségnek örvendett, mint az április tréfánk.

 

Programokban nem volt hiány ebben a tavalyi évben sem.
Több mint ezer szurkoló utazott együtt, Oszkározva a labdarúgó EB meccseire, ahol a magyar válogatott emlékezetes sikereket ért el.
100 fesztiválbelépőnél is többet osztottunk ki nyári Facebook-játékunk keretében és megint találkozhattál velünk a Telekom Fenntarthatósági Napon, illetve a Mobilitási Napon.

9. Oszkár-szülinap képei

9. Oszkár-szülinap képei

Az Oszkár-névnapon bevittünk néhány felhasználót az erdőbe, ami igazán felejthetetlen élmény volt!
9. szülinapunk alkalmából 4 kívánságot is teljesítettünk: volt egy szülinapi meglepi út, összehoztunk egy családi találkozót, Oszkároztunk Pilát Gáborral és egy veterán 105-ös Skodával.

Az Oszkár Telekocsi felhasználóinak száma 2016 decemberének végére megközelítette a 400 ezret.
Az év folyamán megújult a logónk, a weboldalunk és a részletes értékelési rendszer is. Több mint 1 millió helyfoglalás történt az évben, amiből a legtöbb Szeged-Budapest viszonylaton volt.
Az év végén megalapítottuk az OszkárMester címet, amit azok az autósok nyerhetnek el, akik az utasok és az Oszkár szerint is mesterfokon telekocsiznak.

2016 novemberétől Messenger ChatBot-unk segíti az ügyfélszolgálat munkáját, így már tőle is “kérhetsz Oszkáros segítséget” a Facebookon.

És lehet, hogy részben ennek a fejlesztésnek is köszönhető, hogy Innovatív Márka kategóriában MagyarBrands díjat nyert az Oszkár.magyarbrands díj

A Facebook-on elértük a 100 ezer követőt és az év vége felé elindítottuk az Instagram-oldalunkat is. Ha még nem tetted volna, akkor kövess minket ezeken a fórumokon is! 🙂

Az összefoglaló Oszkáros infografika nagyításáért kattints a képre:

Oszkár Telekocsi Inforgafika 2016

 

Köszönjük, hogy 2016-ban velünk voltál! Rengeteg sikeres és élménydús Oszkáros utat kívánunk erre az évre is!

Keress autóst, aki elvisz vagy add fel hirdetésedet és spórolj az útiköltségen!

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás