Megbízható Oszkáros Autós2016 októberében bevezettük az OszkárMester (ex: Megbízható Oszkáros Autós) címet. Ezt az elismerést azok az autósok érdemelhetik ki, akik 5 fontos szempontnak megfelelnek.
Azok a sofőrök, akik a címet birtokolják, nem csak az utasok, de az Oszkár szerint is a legkiválóbbak a rendszerben!

Nézzük meg közelebbről, miről is van szó!

 

Megbízható Oszkáros Autós ikonAz OszkárMester program keretében minden páros hónapban vizsgáljuk az autósok elmúlt fél éves teljesítményét és aktivitását.
Aki minden kitűzött célt teljesít, az 2 hónapra elnyeri az OszkárMester címet és jelölést. A jelölő egy korona, ami a keresőben is megjelenik, így a leendő utasok nagyobb bizalommal foglalnak az ilyen autóshoz.

A bizalmon túl mást is el lehet nyerni!
Az a sofőr, aki 4-szer egymás után megkapja az OszkárMester címet, 5000 Ft értékű Oszkáros kredittel és 10 ingyenes hirdetéskiemeléssel lesz gazdagabb!

Lássuk, mit kell ehhez teljesíteni!

[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””] Elszállított utasok száma
A vizsgált 6 hónapban minimum 50 utast kell elvinnie egy szuper Oszkárosnak.

Késői lemondás esetén kártérítés![icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””] 24 órán belüli válaszadási arány
Fontos, hogy az utazók mielőbb választ kapjanak kérdéseikre, így nagyobb bizalommal tudnak helyet foglalni és utazni! Ezért az Oszkáros üzenetekre 24 órán belül szükséges választ adni az estek minimum 90%-ában. (Persze csak akkor, ha hajtunk az elismerésre!)

[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””] Elkötelezettségi mutató
Fontos, hogy mindig karban legyenek tartva a hirdetések, és ha valaki utazni szeretne, az utazhasson! Ennek érdekében 100%-os utazásmegvalósulást várunk el.
(az adatlapon található megvalósulási aránnyal szemben itt csak azokat az utakat számítjuk meghiúsultnak, amikor az autós hibájából nem jön létre az utazás)


oszkáros kisautó teli[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””] Leadott értékelések

Az Oszkár telekocsi attól működik ilyen jól, hogy a felhasználók értékelik a közös utazásokat. Ez segít például Neked is eldönteni, hogy bizalmat szavazol-e egy-egy potenciális útitársnak.
Ezért elvárjuk, hogy a legjobb Oszkáros sofőrök példát mutassanak és minimum 90%-ban leadják az értékelést a megvalósult utazásaikról.

[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””] Kapott pozitív értékelések aránya
Az utasok elégedettségét mi mutathatná jobban, mint a pozitív értékelések aránya! A minimum elvárt arány 98%, hiszen senki sem tökéletes! 😉

Ezen kívül fontos  még, hogy legalább fél éve aktív Oszkár-felhasználó légy, illetve legyen feltöltve kép rólad és az autódról. 

Aki mindezt képes véghez vinni 6 hónap alatt, 2 hónapra kiérdemli az OszkárMester jelzőt!

[icon name=”question” class=”” unprefixed_class=””]  Autósként kíváncsi vagy, hogy állsz? Bejelentkezés után megtudhatod!

Ha úgy érzed, hogy minden adott ahhoz, hogy Te is OszkárMester legyél, add fel a hirdetésed és kezdd el gyűjteni az elismeréseket!

Szeretnél egy ilyen sofőrrel utazni? Keress valakit, akihez beszállhatsz!

Hozzászólások

  • fk.oszkar.com

   Kedves Judit!

   Ha jelzed a lemondás során vagy utólag, értékeléssel, hogy az utas hibájából/kérésére történt meg az út lemondása, akkor természetesen nem ér Téged hátrány.

   Válasz
 1. Geiszler Klára

  Kedves Értékelő Oszkáros Csapat!

  Szerintem túl magasra tettétek a mércét. Vannak olyan pontok, amik szerintem igen nehezen elérhetővé teszik ezt a címet és más pontok pedig nem fair play-t sugallanak. Mire gondolok: az 50 utas pl. nem fair kitétel, mert attól még, hogy valaki nem uatazik annyit, mert nem mindennaposan ajánlja fel az autóját, lehet kiváló és megbízható és kiváló oszkáros. Nem a pénzről van itt szó? Mert nektek több pénzt hoz, nyilvánvalóan az az autós, aki rengeteget utazik, de nekem, aki igénybe szeretne venni egy autóst, mondjuk félévente, az nem szempont, hogy az illető elvitt-e 50 embert az elmúlt félévben ahhoz, hogy kiváló oszkáros és megbízható vezető legyen! Másrészt 98%-ot várni és 90 %-ot is irreális, mert az egyik majdnem nulla hibapontos esetén és bármi bármikor közbejöhet, emberek és nem robotok vagyunk, másrészt a 90 % az 10-ből egyetlen meghiúsulást vagy hasonló hibát jelent és ha valaki sokat megy vagy keveset abból is bármikor ilyesmi előfordulhat. Nekem volt ilyen az autósnak a munkája közbeszólt és nem tudott Pestről hazahozni, és nem tudtam be hibának és nem gondoltam, hogy nem megbízható, a munkáltató nagy Úr és ő pl. ha félévben kétszer ilyesmit megél, már nem lehet kitüntetett általatok, finomítsátok a szabályokat és az értékesítési pontokat, mert én nem is akarok így szavazni, mert ez nem becsületes és nem jó így! Köszönöm, ha figyelembe veszitek és szerintem más is fog hasonlóra és becsületesen visszajelezni ezzel kapcsolatban. Üdv egy utas (elégedett utas) Geiszler Klára

  Válasz
  • fk.oszkar.com

   Kedves Klára!

   Köszönjük a megfigyeléseidet!
   A követelményeket úgy állítottuk be, hogy valóban csak a legjobb sofőrök feleljenek meg neki, de ne legyen teljesíthetetlen a cél!
   Ennek megfelelően jelenleg 100 Megbízható Oszkáros Autósunk van, valamint további 1000 autós esélyes a címre, ha a következő két hónapban odafigyel az Oszkározásra.
   Az 50 elvitt utas, mint a többi követelmény is, 6 hónapos intervallumra vonatkozik. Fél év alatt kb. 26 hétvége van, tehát ha valaki csak minden második hétvégén utazik (13) oda és vissza (26) és elvisz 2-3 utast, akkor 52-78 elvitt utasra tehet szert.
   Nem az üzleti felhasználóknak és nem az eseti felhasználóknak szeretnénk kedvezni, hanem azoknak, akik rendszeresen és tényleg kiválóan használják az Oszkárt. (Ettől függetlenül senki nincs kizárva a cím megszerzésének lehetőségéből.)
   A javaslataidat átgondoljuk!

   További sok sikeres utat kívánok!

   Üdv,
   Oszkár Telekocsi

   Válasz
   • zolee_x

    Szia Oszkar!

    Kivancsi lennek most hany oszkarmester van?

    Udv Z

    Válasz
    • fk.oszkar.com

     Kedves Zoli!

     Egészen pontosan 244 OszkárMester van jelenleg.

     Jó utakat!

     Válasz
     • zolee_x

      Koszi

  • Balogh Bence

   Nem magas a mérce egyáltalán. én csupán úgy Oszkároztam, hogy hirdettem fuvaroztam, ha jött üzenet válaszoltam, nem figyeltem különösebben semmire.

   Aztán egyszer csak kaptam egy üzenentet a rendszertől, hogy teljesítettem a feltételeket. Engem is meglepett aztán végignézve a statisztikát az értékelésen kívül (98%) minden szepontból maximálisan teljesítettem. Egyáltalán nem kell hozzá megeröltetni magunkat hogy sikerüljön.

   Válasz
 2. Geiszler Klára

  Köszönöm, hogy odafigyeltek és remélem kapok visszajelzést. Üdv GK

  Válasz
 3. Moksaphoto

  Sziasztok! A minimum 50 utas szerintem sem releváns abból a szempontból, hogy ki milyen oszkáros. Ha már számba van véve az utasok mennyisége is, szerencsésebb lenne egyben nézni, az összes oszkározási időt és felvett embert, sőt a járművet is. Aki busszal megy nyilván többet tud felvenni, mint aki személyautóval… Gondolom a mérce egy számhoz lett lett kialakítva, valaki kitalálta, hogy 100 db MOA lehet, és ahhoz húzzuk a mércét… Szerintem ösztönzőbb lenne, ha több fokozat létezne a MOA-n belül. A mostani MOA lenne az Isten szint, de lenne még 2-3 fokozat alatta, enyhébb feltételekkel, ami már jelezné, hogy ez az oszkáros már valamiben kiemelkedik, de még bizonyos dolgokban esendő… 🙂

  Válasz
  • fk.oszkar.com

   Szia!

   Igazság szerint először meghatároztuk a mércét, átgondoltuk, hogy mit várunk el egy kiváló Oszkárostól és megnéztük, hogy hány felhasználó kerül a léc fölé. Először csak 26 volt 🙂 Szóval alakítottunk a számokon és így lett 100 MOA és további 1035 felhasználó, aki nagyon közel van a cél teljesítéséhez.
   A kisbuszos hirdetőknek azért nehezebb a dolguk, mert lehet, hogy több embert visznek el, de nem tudnak annyira odafigyelni az összes utas összes igényére, így gyakrabban hibáznak. Ezt mi sem mutatja jobban, minthogy a jelenlegi 100 MOA-ból csupán 2-3 üzleti felhasználó van (akik tényleg sokat Oszkároznak, de mellette a többi követelménynek is meg tudtak felelni).
   A küldetés tehát nem lehetetlen, figyelni kell a mutatókra és amikor csak lehetőség van rá meg kell osztani az autódat.

   Természetesen nincs kizárva, hogy a jelenlegi metódust továbbfejlesztjük, csiszoljuk vagy átalakítjuk, ezért mindenkitől szívesen vesszük az ötleteket, építő jellegű kritikákat! 🙂

   Válasz
   • Balázs Kovácsi

    Sziasztok!

    Van egy kis problémám…Lassan elérem a kitűzött Oszkár Mester címet, csak egy valami akadályoz meg, méghozzá az hogy a válaszadási időm 0/0.Én mindig 1 órán belül visszaírok, sőt az utas aki foglal utat küldök egy belső üzenetet a foglalása után a pontosítás érdekében. Nem tudom mire vélni a 0%-os válaszadási rátát mikor ez nem így van… Kérlek segítsetek,
    Üdv,

    Balázs.

    Válasz
    • fk.oszkar.com

     Kedves Balázs!

     Utánanézünk a dolognak és Oszkáros belső üzenetben értesítünk a fejleményekről!

     Üdv,
     Kriszta

     Válasz
 4. farkasberci

  Kedves Oszkár!

  Nagyra tartom, hogy nemcsak az utasok igényeit akarjátok minél jobban kiszolgálni, hanem az autósokra is gondoltok. Viszont ezzel a MOA rendszerrel kapcsolatban volna visszajelzésem. Az első, hogy az ötlet nagyon jó, részemről támogatom is, hogy legyen ilyen. Utasként ugyan még soha nem utaztam (csak autósként), de biztos vagyok benne, hogy az utasoknak ez segítség lehet.

  Viszont az alábbi fejlesztő / módosító javaslataim volnának:
  1) Nem tartom szerencsésnek az utasok számához kötni bármilyen címet vagy értékelést, két okból. Az egyik ok, hogy ezt nem az autós befolyásolja, a másik, hogy a legtöbb Oszkár autós – szerintem – nem rendszeres utazó, mert ha az lenne, akkor sokan már átcsúsznának az üzleti felhasználó kategóriába. Az első érvhez: sajnos akármilyen makulátlan is valakinek az adatlapja (nekem pl. 100%-os az értékeléseket tekintve és közel 100% az útmegvalósulást tekintve), ha olyan úton jár, ahol rajta kívül a madár se, akkor hiába hirdeti az útjait, nem lesz utasa. Továbbá egyszer se biztos, hogy adott körülmények között az utas éppen engem választ – elképzelhető, hogy az utazási időpontom korai/késői vagy éppen van olyan konkurencia, aki párhuzamosan hirdet, pl. 100 Ft-tal olcsóbban. Innentől ugyancsak az utas preferenciája, hogy hogyan szavaz (ár, értékelés, autó állapota, fotó stb…). A második érvhez fentebb írtatok egy számítást (minden második héten utazik, 2-3 utassal…). Nos, lehet, hogy én utazom nagyon kietlen vidékeken, de egy-két “tuti” útvonaltól és úticéltól eltekintve (ezeket szerintem elég sokan ismerjük) a legtöbb Oszkár útvonalon és autóban szerintem nincs telt ház. Az pedig, hogy hány utast vonzok be, csak kis részben múlik rajtam.
  Összegezve: javaslom, hogy ezt az indikátort vegyétek ki a MOA értékelési rendszerből, mert az autós és az utas szempontjából nem objektív mérőszám, hány utasa volt. Ha viszont ez az indikátor benn marad, akkor az egész “címet” érdemes átnevezni, pl. “Gyakorlott Oszkáros Autós” vagy “Gyakori Oszkáros Autós” címre. Ugyanis az utazások gyakoriságának semmi köze sincs a minőséghez, sem pedig a megbízhatósághoz.

  2) Útmegvalósulás. Alapvetően azt gondolom, hogy 100%-os indikátort bármely olyan kategóriában elvárni, ami nem kizárólag az autóson múlik, nem igazán fair dolog. Bárkinek bármikor előfordulhat, hogy le kell mondania egy útját – váratlan családi esemény, lemondott tárgyalás vagy akár természeti / időjárási okok miatt, hogy mást ne mondjak (hóhelyzet, ónos eső, köd, bármi). Javaslat: 95%.

  3) Értékelések leadása, jelenlegi érték: 90%. Itt viszont kifejezetten javaslom a 100% érvényesítését, ez ugyanis kizárólag az autóson múlik, hogy leadja-e az értékelését vagy sem.

  4) Lejjebb írtok még egy olyat, hogy “aktív Oszkáros”. Ez mit jelent? Csak az aktív, aki félévente elvisz 50 embert? Vagy havonta egyszer legalább bejelentkezik? Ennek mi a mérőszáma?

  5) További kérdés (inkább értelmezés): a 6 hónap gördülő rendszerben működik majd vagy nem? Ezalatt azt értem, hogy 6 egymást követő hónapról van szó vagy 6 hónapos ciklusokról beszélünk, amelyeket egy 2 hónapos “kinevezés” követ? Ha utóbbi, akkor szerintem bőven lehetne lazítani a szabályokon még. Tegyük fel, hogy az utóbbi hat hónapot veszitek alapul (ami eleve picit etikátlan, hiszen erről a címről eddig nem tudtunk, így lehet, hogy már most is jóval több MOA lenne, ha tudtuk volna, hogy erre kell hajtani), akkor mondjuk most van 100 ilyen autós. Ők két hónapra kapják meg a MOA címet. Ezt követően újabb hat hónapig kell nekik is tolniuk a szekeret, hogy újabb két hónapra MOA címet kapjanak? Mivel az 5.000 Ft-os kuponhoz 4 ilyen ciklus kell, az azt jelenti, hogy egy kupont 4 ciklus x (6+2) hónap, azaz összesen 32 hónap alatt lehet megszerezni… Ha a 2 hónapos, címmel járó időszakot is belevesszük a 6 hónapos “megfigyelési” ciklusba, azaz ezek átlapolnak egymáson, akkor is 4 x 6, azaz 24 hónap (2 év!!) kell egy 5.000 Ft-os kuponhoz.

  6) Javaslat, mit volna érdemes inkább figyelni a MOA címhez:
  – pozitív értékelések aránya (pl. minimum 98% – ez OK).
  – útmegvalósulás aránya (pl. 90%)
  – válaszadási idő (24 órán belül 90% OK)
  – leadott értékelések aránya (ez lehet 100%).
  Illetve legyen gördülő a rendszer: aki például 6 hónapig teljesíti a kritériumokat, az 1 hónapra kapjon címet, de a 6 hónapos megfigyelési ciklus gördüljön tovább, hogy aki még egy hónapig megfelel, az továbbra is birtokolhassa a címet. Példa: január-júniusig minden OK, akkor júliusban MOA lehetek. De a megfigyelés a február-július ciklusban folytatódott, és ha ott is megvagyok mindennel, akkor megtarthassam augusztusban is a címet és így tovább. Még ebben a gördülő rendszerben is legfeljebb 4 havonta kell kiosztani az 5.000 Ft-os kupont. Ha ez viszont üzletileg nem vállalható számotokra, akkor én például szívesen lemondok az 5.000 Ft-os kuponról (a hirdetéskiemelés mondjuk maradhatna 🙂 de akkor legyenek picit autósbarátabbak a szabályok.

  Köszi, hogy elolvastátok.
  Üdv, farkasberci

  Válasz
  • fk.oszkar.com

   Szia!

   Próbálok minden kérdésedre/feltevésedre hiánytalanul reflektálni, remélem nem hagyok ki semmit! 🙂

   1) A mennyiségi korlátot azért vezettük be, mert aki időnként Oszkározik, de akkor jól csinálja, az nem hasonlítható össze azzal, aki rendszeresen Oszkározik, és úgy csinálja jól.
   Ha olyan viszonylaton jársz, ahol “a madár se”, akkor biztosan téged választ egy arra tévedő utas, ha van Oszkáros elismerésed, ha nincs, mert nincs más.
   Viszont azokon a viszonylatokon, ahol hemzsegnek az autósok (és az utasok), ott sokat nyomhat a latba egy ilyen elismerés.
   Való igaz, hogy a névválasztás nem volt szerencsés, ezért a Megbízható Oszkáros Autós nevet meg is változtatjuk hamarosan.

   2) útmegvalósulás. Valóban előfordulnak bakik, de mivel ez viszonylag ritka, ezért úgy gondoltuk, ez belefér.

   3) értékelések leadása: mivel csak 30 napra visszamenőleg van lehetőséged leadni az értékelést, utána eltűnik az oldalról, ezért megadjuk a lehetőséget, hogy egyszer-egyszer kicsússz a határidőből.

   4) az aktív Oszkáros jelen esetben az, aki fél év alatt elvisz 50 utast.

   5) A 6 hónap mindig az a 6 hónap, amit a weboldalon a statisztika időintervallumának fel van tüntetve és ha megkapja valaki, az 2 hónapra kapja meg.
   A rendszer az általad leírtak alapján “gördülő”, vagyis 12 hónapon keresztül kell jól Oszkározni ahhoz, hogy valami megszerezze az 5000 Ft-os kreditcsomagot és a kiemeléseket.

   6) ez azt hiszem az előző pontok összefoglalása 🙂

   Üdv,
   Kriszta

   Válasz
   • zolee_x

    Hello!

    Ha jol ertem a szituaciot.
    Most nekem van oszkar mester cimem. S ha oktorber 1 s marcius 31 kozt szinten teljesitem a kriteriumot , akkor Aprilis 1 vel imet enyem lehet ez a cim.

    Legalabbis en igy ertelmezem. Jol ertettem?

    Udv Z

    Válasz
    • fk.oszkar.com

     Igen, jól érted.

     Válasz
     • zolee_x

      ok koszi

 5. Arany József (Dzsozi73)

  Kedves Oszkár!

  Most találkoztam a MOA-val, észre vettem az oldalamon az új fület, megnéztem hogyan állok.
  Elmaradásom van az elkötelezettségi mutatóban. Nem az elmúlt fél évben, hanem évekre visszamenőleg minden meghirdetett utamon pontosan elindultam, minden helyet foglalt utast elvittem, aki akart utazni, és el is jött. Olyan történt, hogy az utas SMS-ben, vagy telefonon lemondta az utat, újonc volt, nem tudta a rendszer működését és nekem kellett letörölnöm, hogy tudjon más foglalni, de legjobb tudásom szerint az utóbbi időben a törlésnél rákérdez a rendszer a törlés okára és én ekkor azt az opciót jelölöm, hogy az utas mondta le. Megköszönném, ha lenne rá időtök megnézni, hogy melyik utasom lett úgy törölve, hogy nem jelöltem a törlés okát, hogy javíthassam, mivel úgy látom 1 ilyen esetről van szó.
  A másik mutató a 24 órán belüli válaszadás.
  Visszanéztem az üzeneteimet, valóban van olyan üzenet, amire nem válaszoltam, annak az az oka, hogy üzenetírás után, mielőtt válaszoltam volna, foglalt az utas, és telefonon beszéltük meg a részleteket, (telefonszámot írt az utas az üzenetbe, majd küldés után látta, hogy “telefonszám csak foglalás után”) ezután okafogyott lett az üzenetre válaszolnom. Más hasonló eset is volt. Csináljam azt, hogy mindenképpen küldjek valamilyen válaszüzenetet, hogy a rendszer észlelje? Valamint adott utassal hosszabb párbeszéd után az utas utolsó üzenetével zárul a párbeszéd, akkor még válaszoljak, vagy csak az első üzenetre általam küldött választ figyeli a rendszer, és akkor már megválaszoltként rögzíti?

  Üdv!
  Arany József

  Válasz
  • fk.oszkar.com

   Kedves József!

   Kérlek, írj az info@oszkar.com -ra egy emailt ezzel kapcsolatban és megvizsgáljuk részletesen az esetedet!

   Üdv,
   Kriszta

   Válasz
 6. Gábor Nagy

  Egy komolyabb fejlesztési irányvonal, javaslatom az Oszkár részére a nyaralás, üdülés, körutazás útitárskereső. Ezeket az utakat hetekkel, hónapokkal előre meg kell(ene) hirdetni, és akkor egy külön részben nagy sikere lehet. A kiemelt esemény, a Foci EB idejére is nagy munka volt jó útitársakat találni. Az Utazómajom szintű és annál nagyobb közösségek esetében ennek működnie kell.

  Nekem tetszik a magasra tett léc, mert azt hittem, hogy biztosan átugrom ennek ellenére is.
  Az Oszkár telekocsi RÉSZBEN attól működik ilyen jól, hogy a felhasználók értékelik a közös utazásokat.
  Ez segít eldönteni, hogy bizalmat szavazol-e egy potenciális útitársnak.
  Most, ha nem akarom is értékelni kell mindenkit, hiszen nem tudok senkit törölni a listából. Ennek megfelelően mindenkit értékeltem, és így a Jelenlegi arány: 87/101 (86 %)
  Kíváncsi vagyok, hogy ez miért van.
  Illetve, aki nincs ott azt nem tudom elvinni, legközelebb megpróbálom törölni ~100%-os módon.

  Válasz
  • fk.oszkar.com

   Kedves Gábor!

   Sajnos az általad megadott email címmel nem találok regisztrációt a rendszerünkben, de ha írsz az info@oszkar.com -ra, akkor kiderítjük, hogy mi lehet az értékelési arányod hátterében.
   Így látatlanban arra gyanakszom, hogy mivel fél évet nézünk visszamenőleg, ezért előfordulhat, hogy régebben nem értékeltél le valakit vagy valakiket és ez rontja az arányodat most.
   Ha valaki nem utazott veled, akkor mindenképpen értékeld, hiszen az a foglalási díj szempontjából is fontos.

   Válasz
 7. Pintér Tamás

  Kedves Oszkár!

  Nekem megvan a címem, mindenem 100%, és 70 utas körül vagyok, DE
  a 100% megvalósulási arányt, nem csak butaságnak, de balesetveszélyesnek is gondolom.
  Komolyan arra akarjátok ezzel a 100%-al az autóst özönözni, hogy egy apróbb műszaki hiba, vagy betegség rosszullét esetén is vállalja be az utat, nehogy elbukja a címet?
  Arról nem beszélve az autóról van szó ami időnként műszaki hibába kerül, karambolozik stb. legyen akár 1-2 éves szuper autó is, valamint a szerviz is hibázik.
  Múltkor majdnem bele is futottam ilyenbe, vadi új téli gumit és felnit is vettem, szerviz rendelte, de nem volt jó a kiegyenlítő középagy méret, ezért rázott az autó, de erre már csak este jöttem rá az autópályán,
  amikor már a vissza utam is meg volt hirdetve, és utasom is volt, erősen gondolkoztam lemondjam az utat, hogy ne legyen kényelmetlen, és veszélyes az utasnak, de szerencsére leleményes voltam,
  és felhívtam hogy ez van részletesen elmondtam, és mondtam megértem ha nem akar velem jönni, akkor jelentkezzen át máshova, de akkor is legszívesebben nem vittem volna így senki mást.
  Végül nem volt semmi probléma, köszönte hogy szóltam, de így is velem szeretett volna jönni.
  Ha én meghirdetek valamit, karbolozok előtte nap, akkor hogy valósuljon meg?
  Valamint 1-2 nap alatt ha közben lebetegedem, akkor is megyek, de nem szívesen vinnék olyankor másokat, vagy nem is mennék. Igen és a közbejött munkaügyek.

  Ahogy írjátok a 90%-os pozitív értékelésnél senki sem tökéletes.
  Akkor a szerviznek, az autónak, a közbejött családi munkaügyeknek, és a körülményeknek miért kell 100%-osnak lenni?

  Ez a mázli faktor hogy szerencsére, előtte nem volt olyan műszaki hiba, családi, munka ügy, betegségben még részem.

  Válasz
 8. zolee_x

  Helo Oszkar!

  24 oras valaszadasi arannyal kapcsolatba kerdeznek.
  Nalam az van feltuntetve 2/4 . Azaz 4 uzenetbol 2 ot 24 ora utan valaszoltam meg .
  Azaz 6 honap alatt csak 4 uzenetet kaptam? Ketlem. Vagy milyen intervallumrol van szo ?
  Csak az elso megkeresesre adott valaszido szamit? Ha jol emlekszem ezt irtatok regebben a forumba. Azaz ha egy levelfolyamom van es az elso megkeresesre egybol reagalok, de aztan nem viszem tulzasba (reakcioido tobb mint 24 h) akkor ez nem befolyasolja negativan a valaszadasi aranyom. Ugye?

  Mely ket uzenetre nem valaszoltam idobe? Meg tudnatok nezni ?
  Ha lenne egy link innen :
  https://www.oszkar.com/driver/superdriver.php
  Mely uzenet az, amire kesve reagaltam (ami a kesett valaszu uzenetekre mutatna) az nem lenne rossz 😉

  Udv Z

  Válasz
  • fk.oszkar.com

   Szia!

   Az ügyfélszolgálatos kolléga felveszi veled a kapcsolatot emiatt.

   Köszi a türelmet!

   Válasz
 9. zolee_x

  Elore is koszonom.

  Válasz
 10. zolee_x

  Sziasztok !

  Ismét uaz a probléma. Nem tudom , mely 2 üzenet az , amire nem válaszoltam időben . Nézzétek meg légy szíves és válaszoljatok emailen.
  Illetve , ha már itt tartunk , egy fejlesztési javaslat . Lehetne egy menu ami azokat az uzeneteket hozna be amire nem válaszoltam 24 órán belül .

  Előre is köszi
  Udv Z

  Válasz
 11. Mátyus Csaba

  Sziasztok!

  Az OszkárMester lapon mindenhol zöld pipám van, de se korona, se értesítés. 🙁

  Nem mintha lényeges lenne számomra a cím, nekem az több elismerést jelent, hogy az Utasaim nagy többsége viasszatérő.

  Üdv:
  Csaba

  Válasz
  • fk.oszkar.com

   Kedves Csaba!

   Minden páros hónap elején (legkésőbb 7.-ig) vizsgáljuk felül az OszkárMesteri címeket, így még egy kis türelmet kérünk.

   Üdv,
   Kriszta

   Válasz
 12. bluewings

  Sziasztok !

  Érdeklődnék hogy jelenleg hány sofőrnek van meg a 4x-es OszkárMester ?

  Köszi Petya

  Válasz
  • fk.oszkar.com

   Szia!
   Most júniusban 22-en kapták meg negyedszerre is az OszkárMesteri címet.
   Eddig 451 sofőr kapta meg 4-szer vagy annál többször a címet, összesen 777 alkalommal.
   Jelenleg egyébként 152 OszkárMester van, de mióta létezik ez az elismerés 1592 autós kapta meg, összesen 6475 alkalommal.

   További sok sikeres utat kívánok!

   Üdv,
   Kriszta

   Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás