Oszkár részletes értékelési rendszerAz Oszkározás során a bizalom alapvető fontosságú, ezért igyekszünk nagy hangsúlyt fektetni rá az értékelések leadása kapcsán.

Sokszor előfordul, hogy az utas egy szűkszavú pozitív értékelést ad (“Minden rendben ment”), amiből nem jön rá egy későbbi utasjelölt, hogy valójában milyen is volt az út.
Az értékelés pontosítása érdekében 2014-ben bővítettük értékelési rendszerünket, melyet most továbbfejlesztettünk.

2014 óta anonim módon különböző szempontok közül lehetett kiemelni az Oszkáros 3 kiemelkedően pozitív és 3 fejlesztendő tulajdonságát:

A 2014 óta működő régi értékelés

Ezt a pontozást fejlesztettük most tovább. Az autósok esetében 6, az utasok esetében 4 tulajdonságot lehet értékelni, mostantól egy 1-től 5-ig terjedő skálán:

Az új csillagos értékelés

Az alábbi  szempont szerint értékelheted az Oszkáros útitársadat:

[icon name=”star” class=”” unprefixed_class=””] Pontosság: pontosan érkezett-e a megbeszélt helyszínre az autós/utas? Volt késés az értékelendő felhasználó hibájából?

[icon name=”star” class=”” unprefixed_class=””] Jó modor: Mennyire volt udvarias, figyelmes az útitársad?

[icon name=”star” class=”” unprefixed_class=””] Kommunikáció: Mennyire voltál megelégedve az Oszkáros kommunikációjával? Sikerült megbeszélni minden fontos részletet az utazás előtt? Elérhető volt?

[icon name=”star” class=”” unprefixed_class=””] Rugalmasság: Mennyire volt alkalmazkodó az útitársad az Oszkározásban?

Csak az autósra vonatkozó értékelés:

[icon name=”star” class=”” unprefixed_class=””] Kényelem: Kényelmes volt az autó? Annyi férőhely volt meghirdetve, hogy még kényelmesen utazzatok?

[icon name=”star” class=”” unprefixed_class=””] Biztonság: Nagyon sok utasnak a legfontosabb, hogy biztonságos legyen az utazás. Az értékelt autósról elmondható, hogy biztonságosan vezet?

Az értékelés ilyen módja továbbra is anonim és összesítve kerül fel az Oszkáros adatlapjára, vagyis nem látja sem az autós, sem az utas, sem a későbbi útitársak, hogy Te mely kategóriák tekintetében miket jelöltél meg.
Amíg össze nem gyűlik az adott felhasználóról legalább 3 visszajelzés, addig nem is jelenik meg semmi ezek közül az adatlapon és az eredmények 1 év után elévülnek.

Ha van értékelendő útitársad, akkor próbáld ki a megújult értékelést!
Ha pedig nincs, akit értékelned kellene, akkor keress valakit, aki elvisz vagy add fel hirdetésedet!

Hozzászólások

  1. zolee_x
    • fk.oszkar.com

      Szia!

      Az ügyfélszolgálatos kolléga felveszi veled a kapcsolatot emiatt és a 24 órás válaszadásos ügy miatt is.

      Köszi a türelmet!

      Válasz
      • zolee_x

        Koszonom a privat valaszt . Ide is kiraknatok. Lehet mast is erdekel 😉 : Elore is koszi ,Udv Z

        Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás