Herczeg-Adrienn2Herczeg Adrienn színésznő hat évig Pécsett játszott, majd amikor éppen felmondott ott, Eszenyi Enikő szerződést ajánlott neki a budapesti Vígszínházban. Az igazgatónő sokszor látta őt a POSzT-on, ahol díjakat nyert, többek között a Legjobb női főszereplő elismerést is megkapta, így már nem kellett bemutatkoznia. Mivel továbbra is Pécsett él, hetente kétszer-háromszor utazik a két város között.

,,Nagy szóvivője vagyok az Oszkárnak, őszintén, meggyőződésből. Az anyukámat is Oszkárral utaztatom” – kezdi Adrienn. ,,Szuper kezdeményezésnek tartom az Oszkárt, hihetetlenül megkönnyíti a létezésemet. Például az Össztánc című előadásnak este tíz után van vége, amikor vonatot már nem találok Pécsre, mert hat körül elment az utolsó, de oszkározó még bőven akad. Ráadásul a vonatjegy árának feléből megúszom az utazást. Ha nem lenne Oszkár, nem működne ennyire flottul az életem.”

A színésznőnek rossz tapasztalata nem volt, mindössze egy kis kellemetlenséget említ abból az időszakból, amikor a most hároméves gyermekét várta. ,,Egy terhes nő hormonjai nyilván másként működnek, érzékenyebb, mint a többiek. Előfordult, hogy induláskor derült ki: tele van az autó, és nekem hátul jutott hely. Rosszul esett a tele kocsiban, a hátsó ülésen utazni, mert szeretek kilátni az autóból, követni az utat, a történéseket. De ez a probléma azóta már megoldódott, mert figyelem, hány utas jelentkezett az útra, és ha látom, hogy tele van az autó, vagy bevállalom, vagy nem” – mondja.

Herczeg Adrienn oszkárosArról, hogy milyen érzésekkel ül be ismeretlenek közé, Adrienn azt mondja: ,,Nem vagyok félős lány. Sokan nem szívesen ülnek be idegen mellé, de nekem ez nem okoz gondot. Annyit azért megteszek, hogy elolvasom az Oszkáron az értékeléseket. Valljuk be, a rossz véleményeket nézzük meg először, így ez nagyon jó szűrő, mert ha valakivel nincs minden rendben, rögtön kiderül. Aki veszi a fáradságot, és utazás előtt tájékozódik, azt nagy meglepetés nem érheti. Persze hallottam már olyat is, hogy valaki éppen a rossz hírű sofőröket részesíti előnyben, kalandvágyból kipróbálja, milyen pont velük utazni.”

A művésznő további két fontos szempontja a pontosság és a gyorsaság. ,,Nekem tíz perc is nagyon sokat számít. Ha azt írják a sofőrről, hogy gyors és pontos, nyert ügye van nálam.”

A Pécsi Nemzeti Színházban töltött hat év után sokan megismerik Herczeg Adriennt, és nagy örömmel nyugtázzák, hogy lám, a színésznő is oszkározik. ,,A rengeteg oszkáros ismerős között olyanok is vannak, akik eljönnek a Vígbe, hogy megnézzenek egy-egy előadásban. Egyébként az is jó szokás, hogy osztogatják egymásnak a névjegykártyákat az utasok. Így derült ki, hogy például marhatenyésztő ismerősöm is van már. Ha nincs Oszkár, valószínűleg soha nem találkoztunk volna.”

Szeretnél Herczeg Adriennel együtt utazni? Az Oszkár a különleges emberek közössége, tehát Neked is itt a helyed!
Oszd meg autód szabad helyeit vagy keress valakit, aki elvisz!

Ha pedig már utaztál együtt hírességgel (például Nagy Balázzsal, Brutival vagy Takáts Tamással), meséld el milyen volt és nyerj!

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás