Oszkár-névnapAz Oszkár névnap megünneplése nagy hagyomány a rendszer életében. Idén félszázan gyűltünk össze a nagy eseményre július 31-én, Újpesten, a Farkaserdőben.
Lássuk, mivel töltöttük az időt, hogy telt a napunk! 🙂

Izgalmasan indult a vasárnap, esőre állt az idő. Nagyon drukkoltunk, hogy a héten már megszokott viharok aznap elkerüljék Újpestet. Szerencsére végül szárazon megúsztuk a dolgot, és a délutáni kezdésre a nap is kisütött!
Egyetlen tényező volt még, ami kellemetlenül érintette a csapatot. Az a közel 200 ezer szúnyog, akiket nem hívtunk meg! 🙂 Felkészültünk szúnyogirtóval is, mást nem tehettünk.
MasszázsA résztvevőknek 2 bográcsban speciális Oszkár-raguleves készült húsos és húsmentes verzióban.
“Bemelegítésként” csipegettünk (például a csodás Oszkár-kekszből),  pózoltunk a fotófalnál és ismerkedtünk. A testi, lelki felfrissülést Szöszi garantálta, aki lelkesen masszírozta az Oszkárosokat!

Attila gyors köszöntője után a csapatok nekiláttak az Oszkár-kvíz megfejtéséhez.
A teszt során rengeteg érdekes kérdésre kaptunk választ! Például arra, hogy az Oszkár valójában az Online Személyfuvar Közvetítő (Állatijó) Rendszer rövidítése  és a leghosszabb Oszkáros út 3079 km volt, Budapest és Lisszabon között.Oszkár-kvíz

A kvíz után megkóstoltuk, hogy mit főzött Nekünk István, Szandra és Anikó, hogy végre ne csak a szúnyogok lakjanak jól! 🙂

ActivityA csendes pihenő játékkal és beszélgetéssel telt, majd kezdődhetett az Activity!
Az Oszkározással kapcsolatos feladványok között akadtak könnyebbek és nehezebbek is. A játékosok ügyességét jól mutatja, hogy a többórás játék során csak 1-2 feladvány nem került megfejtésre.

A játék végén a nyertes csapat dupla ajándékkal gazdagodott: Oszkáros póló, bögre, autós napellenző, nyakpárna és szatyor közül választhatott mindenki.

(A képeket kattintással tudod nagyítani és a nyilakkal lapozni!)

Ha legközelebb Te is szívesen találkoznál az Oszkár alapítóival és munkatársaival, iratkozz fel már most a vendéglistánkra, hogy nehogy kimaradj az élményekből! 🙂

 

 

Oszkár-kvíz

Oszkár-kvíz

 

Dáriusnak is tetszett a buli

Dáriusnak is tetszett a buli

Mi lesz a feladvány?

Mi lesz a feladvány?

Készülődés az evéshez

Készülődés az evéshez

Oszkár-bogrács

Oszkár-bogrács

Bemelegítő játék

Bemelegítő játék

Sütik tömkelege

Sütik tömkelege

Barbi és Csabi Oszkároznak

Barbi és Csabi Oszkároznak

Oszkár-keksz

Oszkár-keksz

 

 

 

Névnapi csoportkép

Névnapi csoportkép

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás