Online olcsóbb

 

Legújabb fejlesztésünknek köszönhetően, ha időben, online fizetéssel foglalsz helyet, akkor akár olcsóbban is utazhatsz! Nézd meg a részleteket!

 

Január végével készült el az a fejlesztés, ami alapján az autósok be tudják állítani, hogy online előrefizetés esetén az utasoknak kevesebbet kelljen fizetni.

Megjelentek a kedvezményes árak

  • a keresőben:

kereso

 

  • és a hirdetések adatlapján is:

hirdetési adatlap

 

A kedvezmény kihasználása igen egyszerű: helyfoglaláskor a “Bankkártyás fizetés” lehetőségét kell kiválasztani az ilyen hirdetéseknél. Miután kifizetted az OTP Simple oldalán online az útiköltségedet, a helyfoglalás meg is történt.

Figyelj, mert a kedvezmény csak az autós által beállított ideig él! Ne hezitálj a foglalással, mert lehet, hogy lecsúszol a kedvezményről!

helyfoglalás

 

Félsz az online fizetéstől? – Az Oszkáron első a biztonság!

Bankkártyád adatainak biztonságát az OTP Mobil Kft. Simple fizetési rendszere szavatolja, az Oszkáron azok nem kerülnek letárolásra. Az Oszkárnak csupán arra adhatsz felhatalmazást, hogy amikor szeretnél, akár egy gombnyomással indíthass fizetést a rendszerben. Minden terhelésről értesülsz tőlünk és a Simple-től is e-mailben (továbbá SMS-ben is, ha bankodnál igénybe veszel ezirányú szolgáltatást).

Fontos: Ha kifizetted az utadat online nem kapja meg azonnal az autós a pénzt. A Simple szolgáltatónál várakozik az összeg, ameddig az út meg nem valósult. Az online fizetéssel kapcsolatos bővebb információért kattints IDE!

Hozzászólások

  1. Bielski Erzsébet

    Helló én már sokat utaztam az “Oszkárral” főleg München Kecskemét között,teljes korrekt és megbízható társaságból áll.Merem ajánlani bár kinek ,pontosak és udvariasak,egyszer még a kiskutyusommal is elvittek ki Münchenbe,megvártak Bicskénél ott az Autópálya-rendészet parkolójában.Úgy hogy ha akkor nem értem volna ki repült is volna a németországi munkám.Egy szóval ők megbízhatók segítőkészek és becsületesek.Köszönöm “OSZKÁR”

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás