készalámpaInformáció az online fizetésről az utasok számára

Utasként 10 másodperc alatt kifizetheted az utadat.
Akár az autóban ülve is…

Miért jó nekem, ha online fizetem ki az utamat az Oszkáron?

online fiz jel Amennyiben előre kifizeted az utadat, az autós megbízhatónak tart majd, látja, hogy fontos számodra az utazás.

online fiz jel Nem kell az készpénzzel bajlódni az autóban.

online fiz jel Nem kell aggódnod, hogy lesz-e visszajáró a sofőrnél.

Biztonságban van a bankszámlám?

A bankkártya regisztrációját követően bankkártyád adatainak biztonságát az OTP Mobil Kft. Simple fizetési rendszere szavatolja, az Oszkáron azok nem kerülnek letárolásra. Az Oszkár csupán arra kap felhatalmazást, hogy Te amikor szeretnél, egy gombnyomással indíthass fizetést a rendszerben. Minden terhelésről értesülsz tőlünk és a Simple-től is e-mailben (továbbá SMS-ben is, ha bankodnál igénybe veszel ezirányú szolgáltatást).

Miként fizethetem ki online bankkártyával az utamat?bankkártyás fizetés választása

  • Keress olyan autóst, akinél látható az online fizetés elfogadását jelző bankkártya ikon: online fiz jel
  • Helyfoglaláskor válaszd ki az online fizetést. Ekkor a Simple weboldalára irányít a rendszer, itt fizethetsz.
  • Vagy a foglalást követően bármikor kifizetheted az utat, akár az autóban is a mobilodról.

Fontos: Ha kifizetted az utadat nem kapja meg azonnal az autós a pénzt. A Simple szolgáltatónál várakozik az összeg, ameddig az út meg nem valósult.

Mikor számít megvalósultnak az út? Hogyan kapja meg a pénzt az autóst?

  • Ha átadod az autósnak a beszállókártyát, amit emailban kaptál meg az út kifizetése után, és ő érvényesíti azt, akkor az utazást követő csütörtökön utaljuk neki a pénzt, hiszen az út megvalósult.
  • Vagy, ha leadod az értékelésedet, miszerint az utazás sikeres volt, akkor ebben az esetben is  az utazást követő csütörtökön utaljuk neki a pénzt.
  • Vagy, ha az autós értékeli a megvalósult utat és Te 3 napon belül nem jelzed az ellenvetésedet. Ebben az esetben az értékelés leadását követő 3 nap utáni csütörtökön utaljuk neki a pénzt.

Nem utaztam, szeretném visszakapni a pénzemet!

  • Ha az autós törli az utat, máris megindul vissza a pénz 100%-a a bankszámládra.
  • Ha időben törlöd a helyfoglalásodat, máris megindul vissza a pénz a bankszámlára.

Mit is jelent, hogy időben törlöm a helyfoglalásom?

Nézzünk néhány példát:

  • Ha  pl. 20 nappal az indulás előtt foglaltál, akkor “büntetlenül“ lemondhatod a foglalását külföldi út esetén az indulás előtti 7. napig, belföldi út esetén az indulás előtti 3. napig.
    Ezt követő visszamondás esetén már nem kapod vissza a teljes összeget. Időarányosan csökken a számodra visszajáró pénz és növekszik az autósnak járó kárpótlás.
  • Ha pl. 4 nappal az indulás előtt foglaltál, akkor “büntetlenül” lemondhatod az utat az indulás és a foglalás közti időszak 40%-áig.
    Ezt követő visszamondás esetén már nem kapod vissza a teljes összeget. Időarányosan csökken a számodra visszajáró pénz és növekszik az autósnak járó kárpótlás.
  • Ha pl. 12 órával az indulás előtt foglaltál, akkor “büntetlenül” lemondhatod az utat az indulás és a foglalás közti időszak 40%-áig.
    Ezt követően csupán az összeg 20%-a jár neked vissza és 80%-ot kap az autós kárpótlásként.

Baj van! Segítsetek!
info@oszkar.com e-mail címre küld el panaszodat, észrevételedet, kérdésedet!

Hozzászólások

    • fk.oszkar.com

      Hi!

      I’ve watched in the system what can be your problem. As I see the route at 24th December failed but you got feedback that it had succeeded. I’ve corrected, so you get your money back soon. Next time, if you have a problem write to info@oszkar.com, please. Have a lot of successful journey! 🙂

      Válasz

Trackbacks/Pingbacks

  1. Online fizetéssel kapcsolatos segítség | Az Oszkár telekocsi blogja - […] UTASKÉNT – AUTÓSKÉNT használom az Oszkárt […]

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás