Mindennapi Motiváció2018-ban az Oszkár rendszer betöltötte a 11. életévét. Mára lett kb. 630 ezer felhasználónk és megtörtént több mint 4 millió Oszkáros utazás. Új együttműködéseket kötöttünk, hogy még nagyobb élmény legyen Oszkározni és, mint mindig, haladunk a korral (sőt, diktáljuk a trendet), Máté fejlesztgeti a rendszert. Ez csupán néhány dolog, amit kiragadtunk, fusd át az összes 2018-as történést és nosztalgiázz velünk!

Fejlesztés, informálás

Mint azt már a bevezetőben említettük, az év elején és az év végén is egy-egy jelentős fejlesztéssel rukkoltunk elő. Január óta senkinek sem kell félnie a bosszúból kapott negatív értékeléstől, novembertől pedig – Magyarországon először nálunk – Messenger-en is értesítést kérhetsz az Oszkáros utadat érintő kérdésekben. Májusra pedig, igaz nem saját szórakozásunkra, de elvégeztük az európai adatvédelmi rendeletnek (GDPR) megfelelő fejlesztéseket.

2018-tól kezdődően nagyobb hangsúlyt fektetünk az Oszkáros felhasználók edukálására. Összegyűjtöttük azokat a problémákat és kérdéseket, amikkel a leggyakrabban megkeresik az utasok és az autósok az Oszkár ügyfélszolgálatát. Kerekítettünk néhány blogcikket és több hullámban juttatjuk el az infókat azokhoz a felhasználókhoz, akiket érinthet az adott problémakör. Hogy mindkét oldalról hozzunk egy-egy példát: az utasoknak a helyfoglalás lemondása, az autósoknak pedig az Oszkár által online fizetésre kötelezett utasokról szóló cikk talán a leghasznosabb.

 

Buli hegyek, hová legyek?!

Az elmúlt évekhez hasonlóan, 2018-ban ismét színessé tettünk az Oszkározók nyarát: 100 fesztiválbelépőt sorsoltunk ki a Facebook-os játékunkban. Az idei év különlegessége az volt, hogy a történelemben először a VOLT fesztivállal, a B.my.Lake-kel és a Strand fesztivállal is sikerült együttműködésre lépnünk, valamint minden sorsolásról élő videó készült (az Oszkár Facebook-oldalán megtekinthető mind!).
Bulik szempontjából az év végére is tartogattunk meglepetést, ugyanis 4 decemberi koncertre is lehetett páros jegyet nyerni a budapesti Barba Negra Music Club jóvoltából.

A fesztiválok mellett több zenekarral is megkezdtük az együttműködést, így a rajongók már az utazás során koncerthangulatba kerülhetnek, illetve újoncként belekóstolhatnak az Oszkározás élményébe. 2018-tól a Tankcsapda, a Supernem, a Junkies és a Honeybeast koncertjeire is össze lehet szerveződni az Oszkár segítségével.

És ha már a fesztiváloknál, a koncerteknél és a videóknál tartunk, muszáj megemlíteni néhány különleges anyagot, ami még a tavalyi évben került rögzítésre.
Egyrészt megörökítettük két szerencsés fesztiválozó Oszkáros (Gergő és Gergő) kalandjait Pásztor Annával, az Anna and the Barbies énekesnőjével. Ők a Fezen fesztiválra, egész pontosan a zenekar koncertjére utaztak együtt:

Nyári játékunknak köszönhetően megismerhettük Nikit és Marcit, akik rutinos telekocsizóként Miskolcról egészen a Sziget Fesztiválig utaztak, illetve Renit, aki életében először Oszkározott Győrből a budapesti Food Truck Show-ra.

Niki, Marci és Reni

 

Büszkeségeink

Elstartoltak az első céges, belső telekocsi rendszerek: az ERSTE-csoport, a Magyar Telekom és a szegedi PC Trade kért tőlünk saját fejlesztést. Erre azért is vagyunk nagyon büszkék, mert céges szinten is felismerték, hogy gazdaságosabb tele autóval utazni és a kollégákat legalább annyira összehozza egy közös utazás, mint egy jól szervezett csapatépítő! 😉 Természetesen, aki ki mer lépni annyira a komfortzónájából, hogy egy félig-meddig idegennel, ismeretlen kollégával együtt telekocsizzon, annak már csak egy fél lépés az igazi Oszkározás!

 

2018-ban is jó néhány telekocsizó hírességről számoltunk be! Volt köztük 4 zenész (Gamsz Árpi, Mészi, Újvári Péter és Vince Aliz Liza), egy bűvész (Csirmaz András), egy szépségkirálynő (Senánszky Flóra) és egy slammer (Mészáros Péter). Egészen biztos, hogy nagyon sok olyan különös foglalkozású, vagy híres felhasználónk van, akire még nem bukkantunk rá, de folyamatosan figyeljük a rendszert, úgyhogy biztosan 2019-ben is lesz kiről beszámolni!

 

Végül, de nem utolsó sorban meg kell említeni, hogy duplán is megünnepeltük Oszkár 11. szülinapját: szeptember elején egy kb. 60 fős, Oszkáros felhasználókból álló csapattal palacsintáztunk és játszottunk egyet, novemberben pedig (amikor az eredeti évforduló van),  a munkatársakkal ültük meg a nagy eseményt:

 

Mi várható 2019-ben?

A szokásos fesztiválos játék és a gazdára váró koncertjegyek továbbra is az Oszkár életét képezik majd, akárcsak legalább egy Oszkáros rendezvény, ahol megünnepeljük a 12. szülinapot.
Biztosan számíthatsz néhány nagy fejlesztésre is, mint például a hamarosan teljesen megújuló mobilalkalmazásunkra.
Szóval ne maradj le: kövess minket a Facebook-on, az Instagram-on, vagy állítsd be az értesítéseiket!

Köszönjük, hogy 2018-ban velünk voltál! Rengeteg sikeres, zökkenőmentes és élménydús Oszkáros utat kívánunk az új évre is!

2019-ben is keress autóst az Oszkáron, aki elvisz vagy hirdesd meg kiadó szabad helyeidet!

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás