Így telt Oszkár 11. szülinapi bulija

Mivel Oszkár igazi szülinapja november végére esik, olyankor pedig az időjárás nem túl kedvező a szabadtéri programokhoz, ezért úgy döntöttünk, idén összevonjuk Oszkár nyári névnapját, valamint késő őszi szülinapját és szeptemberben ünneplünk.
Helyszínnek a romantikus hangulatú római parti Két RomBusz szórakozóhelyet választottuk, így jó hangulatban “oszkározhattunk” a fák árnyai között. A program – már megszokott módon – viszonylag kötetlen volt: gyors köszöntő után palacsintázás és pont annyi Oszkáros activity, hogy ne folyjon vér 

Idén rendhagyó módon egy 70 fős telekocsi utat hirdetve gyűjtöttük az érdeklődőket a szülinapi rendezvényre. A dolog érdekessége, hogy akárcsak egy igazi oszkáros út esetében a késői lemondás és a nem megjelenés ebben az esetben is következményekkel, vagyis semleges értékeléssel és a statisztika romlásával járt.

Oszkáros hirdetés

A helyszínen az egyik alapító, Máté, apukája sütötte nekünk palacsintát, amiért ezúton is hálásak vagyunk, mert nagyon fincsi lett. A speciális igényekhez igazodva volt glutén- és laktózmentes kivitel is.
Miután mindenki jóllakott, elkezdődhetett az activity. Voltak feladványok, amik komoly kihívást jelentettek (például a “kényelem” lerajzolása) és sokszor egyszerre érkeztek a helyes megfejtések több csapatból is, ami szült némi versengést. Az esemény végén viszont minden játékos kedvű oszkáros örülhetett, ugyanis mindenki ajándékkal távozott

A hangulatot legjobban a képek tudják elénk vetíteni, így nem is szaporítom tovább a szót:

Ha most nem tudtál találkozni az Oszkár-csapattal, ne csüggedj, lesz még rá alkalom. Legközelebb a Ferencvárosi Autómentes napon, aztán pedig a 11. Fenntarthatósági napon futhatunk össze!
Addig is Oszkározz, mert tényleg szuper a társaság!

Hozzászólások

One thought on “Így telt Oszkár 11. szülinapi bulija

  1. Már fél éve veletek utazom, és remekül meg vagyunk egymással. Semmi rohanás, tülekedés, biztonságos út a jó sofőröknek köszönhetően.
    Remek ötlet volt részetekről, bizonyíték a 11 év!!!!
    Köszönet és továbbra is veletek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*
Website