Keresés közben biztosan találkozni fogsz olyan hirdetéssel, ahol a köztes megálló mellett egy kis kék emberke ikonja szerepel. Mi ez, és miért jó neked? Megmutatjuk!

A fejlesztés lényege, hogy ha a sofőr egy településen belül több megállóhelyet is megad, akkor egy gombnyomással, kényelmesen kiválaszthasd, hogy hol szeretnél be-, vagy kiszállni. A példa kedvéért tegyük fel, hogy szeretnél Budapestről Pécsre utazni, és találsz is egy jó hirdetést, ahol azt látod, hogy a Keleti pályaudvarnál és a Népligetnél is be lehet szállni. Mivel a Keletitől indul a sofőr, alapértelmezetten ez jelenik meg indulási pontként, viszont neked kényelmesebb lenne a Népligetnél beszállni.

Ebben az esetben, ha a Népliget mellett látható kis kék emberkére kattintasz, akkor a beszállási hely a Népliget lesz, és a  foglalás után a sofőr is látni fogja, hogy téged itt kell felvennie. Ha még nem foglaltad le a helyet, és mégis inkább a Keletinél szállnál be, akkor a mellette megjelenő kis kék emberkével visszaállíthatod beszállási pontként.

Természetesen ez a kiszállásnál is működik, ha a sofőr az érkezési településen több megállót is megad, akkor egyetlen gombnyomással változtathatsz azon, hogy hol szeretnél kiszállni. Fontos, hogy ez a funkció csak akkor működik, ha egy településen belül ad meg több megállóhelyet az autós. Reméljük, hogy így még egyszerűbb és könnyebb lesz a helyfoglalás!

Próbáld ki ezt a funkciót, foglalj helyet vagy adj fel hirdetést, használj több beszálló- és/vagy kiszállóhelyet!

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás