A hirdetés feladásakor az autósok nem csak indulási és érkezési településeket adhatnak meg, hanem köztes megállókat is, ahol felveszik vagy kiteszik az utasokat. Például, ha valaki Kazincbarcikáról indul Budapestre, és megadja Miskolcot is beszállóhelyként, akkor ott is tudsz csatlakozni hozzá.

A köztes megállók csak be- vagy csak kiszállóhelyként is funkcionálhatnak. A sofőr megadhatja, hogy Miskolc csak beszállóhely legyen, és a Kazincbarcika-Miskolc között utazók ne vegyék el a helyet a Kazincbarcikáról vagy Miskolcról Budapestre készülők utasok elől. A visszafelé úton ugyanígy beállíthatja, hogy Miskolc csak kiszállóhely legyen.

Ennek a funkciónak akkor veheted hasznát, ha a településedről közvetlenül nem indul oszkáros autós, vagy nem találsz számodra megfelelőt a hirdetések között. Ha találsz olyan sofőrt, aki más városból indul, de a településedet megadta köztes megállóként, akkor csatlakozhatsz hozzá.

Ha egy településen belül több köztes megállót is megad a sofőr, akkor tudod módosítani, hogy hol szeretnél be- vagy kiszállni. Erről ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben!

Próbáld ki ezt a funkciót, foglalj helyet vagy adj fel hirdetést, használj köztes megállókat!

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás