Összegyűjtöttük, hogy mi minden történt az Oszkár háza táján 2022-ben. Végre teljesen megszabadultunk a korlátozásoktól, és újból útra kelhettünk megkötések nélkül.

Vegyük sorba, hogy mivel telt a 2022-es esztendő!

Az Oszkár 2022-ben 15 éves lett, és közel 1 milliós közösségé duzzadt, Facebookon 143 ezren, Instragramon 2 726-an és az idén indult TikTok csatornánkon közel 33 ezren követitek a történéseket.

A legnépszerűbb útvonalak terén nem történt változás idén, az 5 legnépszerűbb továbbra is:

1. Szeged – Budapest

2. Miskolc – Budapest

3. Nyíregyháza – Budapest

4. Pécs – Budapest

5. Debrecen – Budapest

Az elmúlt 15 évünkről már írtunk korábban egy kicsit bővebben, ide kattintva átböngészheted a lényeget.

Szeptemberben megtartottuk az Oszkár 15. szülinapját, ahol együtt ünnepeltünk az oszkáros felhasználókkal közel 60-an. Ettünk palacsintát, oszkáros Activity-t játszottunk, és remek alkalom volt, hogy jókat beszélgessünk egymással. 

Fesztiválhangulat egész nyáron

A 2020-21-es covidos, visszafogott nyarak után, tavaly újra teljes erőbedobással került megrendezésre a legtöbb fesztivál, melyekre ismét sokan mentetek Oszkározva. Folytatódott a fesztiválos nyereményjátékunk is, amely keretében 13 fesztiválra és rendezvényre nyerhettetek belépőt. 2173-an vetettek részt a játékban, akik közül 60 szerencsést sorsoltunk ki.

Oszkár Maci kalandos utazása

Az Oszkár 15. születésnapja alkalmából március 4-én útjára indítottuk Macikát, aki 180 napon át járta az országot, sőt még a határokon túlra is eljutott. Ez idő alatt 19 oszkáros vette a szárnyai alá, és 15 várost mutatott meg neki.

Oszkárosok a javából

A 15. szülinapunk alkalmából olyan oszkárosokkal beszélgettünk, akik a kezdetek óta velünk vannak. Meséltek az elmúlt 15 évben szerzett oszkáros emlékeikről, vicces esetekről, érdekes útitársaikról. Egyikünknek például volt olyan utasa, aki a covid miatt a Szegedi Nemzeti Színház énekeséből lett kamionos, másikuknak pedig, egy rendszeres utasa lett képviselő Kecskeméten.

Kiemelkedő Oszkár Mesterek

2016-ban vezettük be az Oszkár Mester címet, amit azok az autósok kaphatnak meg, akik 5 szempontnak felelnek meg. Az elmúlt 6 év alatt több mint 100-an viselhették büszkén ezt a titulust, de közülük is vannak, akik kiemelkednek. November és december folyamán 4 olyan Oszkár Mestert kérdeztünk eddigi élményeikről és tapasztalataikról, akik a legtöbbször kapták meg a címet. Volt köztük olyan, aki egy nyugdíjba vonult amerikai hírszerző tiszttel utazott, olyan, aki az egyik utasát a épp bírósági tárgyalására vitte, és olyan is, akinek a 2 órás útja 7 órás lett az emlékezetes, évekkel ezelőtti, márciusi hóvihar miatt.

Eltörölték az üzemanyag árstopot

Tavaly decemberben eltörölték az üzemanyagok hatósági árkorlátozását, ami azt eredményezte, hogy a benzin ára 600 Ft, a gázolaj ára 700 Ft fölé emelkedett, egyik napról a másikra. 

Aki autóval indul útnak, annak emiatt jelentősen emelkedtek a üzemanyag-költségei, azonban ha megosztja az autója szabad helyeit oszkárosokkal, sokat spórolhat a jövőben is.

Autóval közlekedsz és spórolnál? Vagy ismersz olyat, aki sokat ingázik és jól jönne neki a költségmegosztás? Ezen az oldalon van bőven információ az autósoknak az Oszkárról, olvasgass, vagy továbbítsd annak, akinek érdekes lehet!

Mi várható 2023-ban?

Ahogy emelkedik az átlaghőmérséklet, és közeledünk a nyárhoz, érkezünk az ez évi fesztiválos nyereményjátékunkkal. Figyeld a Facebook és Instagram oldalunkat, hogy ne maradj le róla, idén lehet, hogy Te leszel az egyik szerencsés, aki bezsákolhatja az egyik belépőt!

Oszkár betölti a 16. életévét, amit idén ősszel is megünneplünk a már hagyománnyá váló palacsintázás kíséretében.

Több fejlesztés is várható idén, hogy a rendszer még jobb legyen. Ha van ötleted, javaslatod vagy észrevételed, írd meg nekünk.

Ne maradj le hasznos infókról, változásokról és hírekről, állíts be értesítőt, hogy időben tudomást szerezz róla, ha valami történik. Kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon.

Köszönjük, hogy 2022-ben is velünk voltál, és erősítetted az oszkáros közösséget. Élményekben gazdag, problémamentes és sikeres oszkáros utakat kívánunk 2023-ra is!

Ha kedvet kaptál az oszkározáshoz, hirdesd meg a szabad helyeidet vagy böngéssz a meghirdetett utak között és foglald le a helyedet! 🙂

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás