2022-ben is a római parti Két RomBuszban gyűltünk össze megünnepelni az Oszkár rendszer megszületését, idén közel 60-an voltunk az eseményen.
Szerintem kijelenthetjük, hogy az Oszkár-szülinapi palacsintázás és az Oszkár-specifikus Activity hagyománnyá vált, de mind a két fronton fejlesztettünk az évek során.

A palacsintázás idei nagy sztárja a pesto-sajt töltelék lett, az Oszkáros Activity-be pedig friss feladványok érkeztek. A nemzetközi út elmutogatása okozott némi nehézséget, de a zöld traktort olyan jól sikerült lerajzolni, hogy pontot is hozott a csapatnak. 🙂

A 2019-es eseményhez hasonlóan, kezdésként, a csapatok oszkáros versírással hangolódtak egy ritmusra, ám, hogy ne legyen unalmas az élet, ebbe a feladatba is hoztunk egy csavart: a kiosztott papírokon szerepeltek kötelezően használandó szavak (oszkározás során kézenfekvőek, mint például a gipszkarton és a kerékbilincs), illetve tiltott szavak (például a sofőr, az utas és az úti cél).

Remek költemények születtek, ahogy remek csapatok is álltak össze: a versket IDE kattintva tekintheted meg, a csapatokat pedig lejjebb, a képeken 🙂

A vidám hangulatot még a pár perces eső sem moshatta el, egyébként, az Oszkár szülinapok történetében először lepett meg minket eső. Szerencsére, a hét elején jósolt vasárnapi felhőszakadás (érdeklődés hiányában) elmaradt, jogosan mondhatjuk, hogy az égiek is velünk voltak 🙂

Kisorsoltuk a Macis játékunk fődíját, az 50 000 Ft érétkű maiutazás.hu kupont, illetve, a szülinapon résztvevők között Oszkár Medvénk új gazdára lelt, 180 napos utazása után megpihen, Áginál.

A tiktokunkra szuper videók és interjúk készültek, TikTokkerünk, Zsani, kikérdezett a 15 éves Oszkárral kapcsolatban néhány sofőrt és utast, sőt, még minket is 🙂 A kész videókért kövesd be az @oszkartelekocsi-t TikTokon!

A videók megérkezéséig pedig íme néhány fotó:

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás