Útjára indult az Oszkár Medve, kövesd, hogy merre jár! – a cikk frissül

Az Oszkár Telekocsi 15. szülinapja alkalmából útnak indítottuk kedves kis Macikánkat, hogy 180 nap alatt, ha nem is a világot, de legalább Magyarországot körbeutazza, és minimum 15 oszkárossal közelebbről is összebarátkozzon.

A Macikánk útnak indulásáról és első élményeiről készítettünk egy rövid videót:

A videóban már szerepeltek az első úttal kapcsolatos képek, azonban Medvénk első sofőrjének, Istvánnak, üzenetével és további képekkel még kiegészítjük ezt:

“Huuuuu… nagyon jól telt az út a Macinak hála és rengeteg fotót csináltunk, még a Balcsinál is megálltunk… Nórinak adtam a Macit, aki viszont ( okosan) egyből lepasszolta egy visszafele tartó sofőrnek Pestre 😀😀😀
Nagy hangulat volt… hát… nem is tudom mit írjak még… én egy hétköznapi ember vagyok, de most “sztárnak” érzem magam 😉 egy kis apróság mekkora lendületet tud az életnek!?! 🙂
Köszönöm!”

Macika élményei:

Kaposváron csak pár percet töltött a Medvénk, Nóri Dani-autósnak adta tovább őt.
Annak érdekében, hogy Macikánk “kiszabaduljon” a Kaposvár-Budapest-Kaposvár ingázásból, Dani, Budapesten, az egyik barátjának, Petinek adta át Macikát:

Peti most nem utazott, így átadta feleségének a Macit, Eszterrel pedig Pécsre utazott:

Eszter Pécsett, Attilára, az autósára, bízta Macika sorsát:

Medvénk megjárta Siklóst (a várat is) 🙂

Ezen a képen Macika épp csomagszállítás alanyává válik. Attila, egy másik autósnak, Péternek adta őt tovább, aki “csomagként” hamarosan felhozza a Macit Budapestre.

A Péternél töltött idő alatt, a Medve megismerkedett Péter kutyusával is! 🙂

Az “extrém élmények” után, Rékához került a plüss, aki Budapestről Bólyba ment. Bólyon ismét egy kutyusos kép készült, ezek szerint az oszkárosok nem csak a medvéket bírják, de a kutyákat is:

Réka Bólyról Pécsre vitte át a Macit és átpasszolta Lacinak, aki ismét felhozta Budapestre.

Annak érdekében, hogy a Macika ne “pattogjon” Pécs és Budapest között, Kriszta (Oszkár-marketing) magához vette és húsvét előtt áthelyezi egy másik útvonalra 🙂 A képen Laci és Kriszta a Medvével:

Macika néhány napot töltött Krisztánál (ezalatt többször is sikerült megmenteni Kriszta kutyáitól), majd elindult húsvétolni Nándival az ország nyugati része felé. Az átadás pillanatát természetesen megörökítettük:

A húsvéti hétvégén Zalaegeszegen járt a Maci.  Náninak hála biztonságban utazott, bejárta a várost, élménydús napjai voltak. Sakkozott is, sőt összeült a haverokkal egy húsvéti koccintásra:

Nándi Tominak adta a Medvét, aki szintén autós, így jutott a Maci Győrbe:

Húsvét után a Maci egy darabig Tominál időzött. Tomi kisfia is szoros barátságot kötött a Medvénkkel, ezt örökíti meg ez két kép is:

Mivel Tomi Zalaegerszeg és Győr között ingázik, ezért a Macika Győrből végül visszakerült Zalaegerszegre, ahol Kata kapta meg. 04.25-én, hétfőn ez a poszt fogadott minket a Facebookon:

Ezek alapján a “régi- új” úticél Pécs, onnan pedig irány kelet! 🙂

Medvénk Pécsről, Laci segítségével, Gyulára jutott. Szegeden kávézott is egyet és megnézte a gyulai várat is:

 

Sajnos, Gyulától észak-keletebbre nem sikerült útitársat találni neki, így visszakerült Pécsre, ahonnan viszont, Beatrix egészen Debrecenig repítette!
(A pécsi látogatások száma már-már vetekszik a budapestiekével 😀 )

A Maci első két hónapját összefoglaltuk 3 percben:

Beatrix átpasszolta a Macit Orsinak, aki Debrecenből felhozza Budapestre. A debreceni tartózkodásról egy fotó Beatrixtől:

Orsi végül a Debrecen-Budapest útján nem talált új gazdát a Macinak, de szerencsére elég sokat oszkározik, így Egerből Budapestre tartva sikerült elpasszolnia őt az utasának, Iringónak. Előtte azonban készült egy közös kép, íme a Macikánk Orsival:

Így állunk most:

A cikket folyamatosan frissítjük, amint újabb információt szerzünk Macika hollétéről 🙂


Bővebb infót a Medvéről, a játékról, a nyereményekről, a teljes játékszabályról a https://www.oszkar.com/medve oldalon találsz.

Ha szeretnél együtt utazni Macikával, keress autóst, akihez betársulhatsz vagy hirdesd meg a kiadó hátsó ülésedet és spórolj, utazz, barátkozz, vagyis oszkározz boldogan, akár Medvéstől! 🙂

 

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*
Website