Az Oszkáros utak során valószínűleg veled is előfordul, hogy az útitársaidról olyan dolgokat tudsz meg, amiket nem szeretnél elfelejteni, és azt kívánod, bárcsak feljegyezhetnéd ezt róluk. Nos, a személyes megjegyzésekkel megteheted!

A privát megjegyzéskészítés funkció lényege, hogy bárkiről írhatsz olyan megjegyzést, amit mások nem láthatnak, számodra viszont fontos lehet. Ezeket a megjegyzéseket természetesen bármikor módosíthatod (például bővítheted, ha a további utak során még több érdekes dolgot tudsz meg az illetőről), és törölheted is. Ha legközelebb újra helyet foglal az autóban az ismert színész, akinek mondjuk a múltkor nem tudtál visszaadni az ötezresből, elég csak egy pillantást vetned a róla írt megjegyzésedre, és máris tudni fogod, hogy most kevesebbet kell elkérned tőle, és arról is érdeklődhetsz, éppen melyik színdarabban játszik.

A funkciót mindenki profilján elérheted, így nem csak arról tudsz megjegyzést írni, akivel már utaztál. Ehhez a “Személyes megjegyzéseim a felhasználóról” felirat alatti ikonra kell kattintanod, illetve módosítani is itt tudod a megjegyzést.

Irány a helyfoglalás vagy hirdesd meg kiadó üléseidet és gyártsd a személyes megjegyzéseket! 🙂
Sok sikeres Oszkáros utat kívánunk!

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás