A válasz: igen! Bármilyen okból is hiúsult meg az út, a sofőrrel értékelhetitek egymást, és érdemes is, hiszen ez hozzájárul a rendszer működéséhez.

Nézzük, mit kell tenned ilyen esetben!

Az értékelés leadásakor válaszd ki, hogy meghiúsult út alapján értékelsz, majd add meg, hogy ki miatt nem valósult meg az utazás.

Válaszd ki, hogy MEGHIÚSULT

Ilyenkor mindig annak a félnek romlik a statisztikája, aki miatt meghiúsult az út, tehát ha az autós hibájából nem tudtál vele utazni, akkor az értékelés az ő lemondási statisztikáját fogja rontani. Az nem lényeges, hogy az adott értékelés pozitív, semleges vagy negatív, a lemondások szempontjából csak az számít, hogy az út megvalósult-e. Ha közös megegyezéssel mondtátok le az utat, akkor nem romlik egyikőtök statisztikája sem.

Ha ellentmondásos értékelést adtok le, tehát te azt jelölöd be, hogy az autós hibázott, ő viszont téged okol az út elmaradásáért, vagy az egyikőtök szerint megvalósult az út, a másik fél szerint viszont nem, akkor nektek kell kiegyeznetek, majd módosítanotok az értékelést. Ebben az esetben mi nem tudunk igazságot tenni, mivel nem voltunk ott, nem tudjuk, hogy milyen egyeztetés zajlott köztetek, így nem tudjuk megítélni sem a helyzetet.

Ide kattintva megnézheted, hogy van-e értékelésre váró útitársad, és le is adhatod rá az értékelésedet! Foglalj helyet most vagy autósként adj fel hirdetést, hogy legyen kit értékelned!
Sok sikeres Oszkáros utat kívánunk!

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás