köztes megálló

A hirdetésed feladásakor nem csak indulási és érkezési települést adhatsz meg, hanem beállíthatsz köztes megállókat is, ahol felveszed vagy kiteszed az utasokat. Például, ha Kazincbarcikáról indulsz Budapestre, Miskolcot is megadhatod beszállóhelyként.

A megállók beállításához csak válaszd ki az indulási települést és az időpontot, majd add meg az úti célodat, és a köztes megállókat. Itt elég csak a település nevét beírnod, a rendszer pedig magától kiszámolja neked az érkezési időpontot. Természetesen az ajánlott időpontot módosíthatod, ekkor a többi köztes megálló időpontját ehhez viszonyítva újrakalkulálja a rendszer.

Ki- és beszállási lehetőség

A köztes megállók alapértelmezetten ki- és beszállóhelyek, de azt is beállíthatod, hogy csak be- vagy éppen kiszállóhelyként funkcionáljanak. Ezt a köztes megállónál látható legördülő menüben tudod kiválasztani. Az előző példa alapján megadhatod, hogy Miskolc csak beszállóhely legyen, és a Kazincbarcika-Miskolc között utazók ne vegyék el a helyet a Kazincbarcikáról vagy Miskolcról Budapestre készülő utasok elől. A visszafelé úton ugyanígy beállíthatod, hogy Miskolc csak kiszállóhely legyen.

Köztes megállók díjait külön-külön is tudod szerkeszteni. Az ár megadásánál találod az “Összes díj szerkesztése” gombot:

Ha egy településen belül több köztes megállót is megadsz, akkor az utasok egy gombnyomással beállíthatják, hogy hol szeretnének be- vagy kiszállni. Például, ha Budapesten a Keleti pályaudvartól indulsz Pécsre, de a Népligetnél is szívesen veszel fel útitársakat, akkor a Népligetet megadhatod köztes megállóként, az utasok pedig a mellette megjelenő kék emberke ikonjára kattintva beállíthatják, hogy itt szeretnének csatlakozni hozzád.

Hirdesd meg kiadó üléseidet és próbáld ki a köztes megállókat! 🙂
Sok sikeres Oszkáros utat kívánunk!

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás