Az Oszkárral nemcsak utazhatsz, hanem csomagszállítást is szervezhetsz, gyorsan, könnyen, egyszerűen!

Nézzük, mit kell tenned, ha te is csomagot küldenél!

Először is, keress autóst a rendszerben a szokásos módon. Ha megtaláltad a megfelelő sofőrt, akinél megjelenik a “csomagszállítást vállalok” ikon, a “Csomagszállítást kérek ” gombra kattintva tudod felvenni vele a kapcsolatot.

 

Egy rövid üzenetben küldd el neki a csomagszállítási igényed, a legfontosabb információk megadásával:

 • mit szállíttatnál, milyen méretű, tömegű;
 • kell-e kitérőt tennie az autósnak, vagy elviszed az indulási helyre;
 • van lehetőség szállítási árat is javasolni (neked mennyit ér meg a fuvar?);
 • adj meg minden fontos paramétert, hogy az autós el tudja dönteni, hogy vállalja-e a szállítást!

Az autós miután elolvasta a rövid összefoglalót, ad egy ajánlatot, azaz számszerűen megadja, hogy adott pénznemben mennyiért vinné el a küldeményt. Nem kötelező elfogadnia az általad javasolt árat, és neked sem kötelező elfogadnod az ő árát. Több autóstól is kérhetsz ajánlatot, hogy megtaláld a számodra legjobbat!

Ha megkapod egy autós ajánlatát, eldöntheted, hogy elfogadod-e, vagy még megvárod más sofőrök válaszát is. Ha elfogadod, kattints az “Ajánlat elfogadása” gombra! Ekkor azonnal emailt kapsz a sikeres csomagszállítási ajánlat elfogadásáról az autós adataival, az autós pedig megkapja a te adataidat. Így az egyéb részleteket már telefonon egyeztethetitek!

A csomagszállítást is van lehetőség utólag értékelni, így ezáltal is lehet a jó vagy a rossz értékeléseket gyűjteni a rendszerben.

Fontos megjegyezni, hogy a csomag szállítása saját felelősségre történik! Tehát feladóként csak olyan autóssal szállíttass, akinek jók az értékelései!  Ha van rá lehetőséged, együtt nézzétek át a szállítás előtt, hogy mi van a csomagban. Hogy mindkét fél teljes mértékben elégedett legyen az ügylet végére (és a félreértések elkerülése végett), érdemes átadás – átvételi nyilatkozatot is írni.

Ha szeretnéd kipróbálni a csomagküldést, vagy Te magad utaznál, keress autóst egyszerűen!

Hozzászólások

 1. Kovalyecz Gabriella
  • fk.oszkar.com

   Kedves Gabriella!
   A cikkben, amihez hozzászóltál, megtalálod, hogy hogyan tudsz egy-egy autóstól árajánlatot kérni a csomagszállításra.
   Sok sikert! 🙂

   Válasz
 2. Király Krisztina

  Üdvözletem!
  Tud -e vki olyan lehetőséget, hogy teherautón vállal vki szállítást. Egy kanapét kellene eljuttatnom Szentendrére.

  Válasz
  • fk.oszkar.com

   Kedves Krisztina!

   Az Oszkáron viszonylag ritka, hogy kanapészállítást tud vállalni valamelyik autós. Inkább tehertaxi-szerű szolgáltatást keressen a neten, akkor nagyobb valószínűséggel talál olyat, aki elviszi a kanapét.
   Sok sikert és szép napot kívánunk!

   Válasz
  • Tóth Ágnes

   Jó napot kivánok ! Segítséget szeretnék kérni, Nyíregyházáról kellene Egerbe elhozni egy flabelos gépet. 75 ×85 ×122 cm. Kb. 35 kg. Olcsón vettem, a szállításra sem szeretnék túl sokat költeni.Időben annyira nem sürgős, de egy beteg ember várja, egészségügyi okból került megvásárlásra.Kb.2 héten belül jár- e esetleg valaki ezen a vonalon?

   Válasz

Trackbacks/Pingbacks

 1. Itt nem lesz kutyavilág! – egy felvillanyozó oszkáros történet | Az Oszkár telekocsi blogja - […] infót az oszkáros csomagszállítás lehetőségéről itt […]
 2. Mindenképpen utaznod kell? – Így Oszkározz a vírus idején! | Az Oszkár telekocsi blogja - […] Ha nem utaznál, de csomagot küldenél: kérj csomagszállítási ajánlatot az általad kiszemelt […]

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás