Csomagszállítás az Oszkáron – utasoknak

Az Oszkárral nemcsak utazhatsz, hanem csomagszállítást is szervezhetsz, gyorsan, könnyen, egyszerűen!

Nézzük, mit kell tenned, ha te is csomagot küldenél!

Először is, keress autóst a rendszerben a szokásos módon. Ha megtaláltad a megfelelő sofőrt, akinél megjelenik a “csomagszállítást vállalok” ikon, a “Csomagszállításra kérek ajánlatot” hivatkozás segítségével tudod felvenni vele a kapcsolatot.

Csomagszállítási ajánlat

 

Egy rövid üzenetben küldd el neki a csomagszállítási igényed, a legfontosabb információk megadásával:

  • mit szállíttatnál, milyen méretű, tömegű;
  • kell-e kitérőt tennie az autósnak, vagy elviszed az indulási helyre;
  • van lehetőség szállítási árat is javasolni (neked mennyit ér meg a fuvar?);
  • adj meg minden fontos paramétert, hogy az autós el tudja dönteni, hogy vállalja-e a szállítást!

Az autós miután elolvasta a rövid összefoglalót, ad egy ajánlatot, azaz számszerűen megadja, hogy adott pénznemben mennyiért vinné el a küldeményt. Nem kötelező elfogadnia az általad javasolt árat, és neked sem kötelező elfogadnod az ő árát. Több autóstól is kérhetsz ajánlatot, hogy megtaláld a számodra legjobbat!

Ha megkapod egy autós ajánlatát, eldöntheted, hogy elfogadod-e, vagy még megvárod más sofőrök válaszát is. Ha elfogadod, kattints az “Ajánlat elfogadása” gombra! Ekkor azonnal emailt kapsz a sikeres csomagszállítási ajánlat elfogadásáról az autós adataival, az autós pedig megkapja a te adataidat. Így az egyéb részleteket már telefonon egyeztethetitek!

A csomagszállítást is van lehetőség utólag értékelni, így ezáltal is lehet a jó vagy a rossz értékeléseket gyűjteni a rendszerben.

Fontos megjegyezni, hogy a csomag szállítása saját felelősségre történik! Tehát feladóként csak olyan autóssal szállíttass, akinek jók az értékelései!  Ha van rá lehetőséged, együtt nézzétek át a szállítás előtt, hogy mi van a csomagban. Hogy mindkét fél teljes mértékben elégedett legyen az ügylet végére (és a félreértések elkerülése végett), érdemes átadás – átvételi nyilatkozatot is írni.

Ha szeretnéd kipróbálni a csomagküldést, vagy Te magad utaznál, keress autóst egyszerűen!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*
Website