Csomagszállítás az Oszkáron – autósoknak

Az Oszkáron nemcsak utasokat, hanem csomagokat is szállíthatsz, ezzel is segítve a közösség tagjait!

A hirdetésed adatlapján megjelenik egy “Csomagszállítást kérek” gomb.

Ennek a segítségével rövid üzenetben bárki elküldheti neked a csomagfeladási igényét. Mindenképpen egyeztessetek a legfontosabb dolgokról:

  • mit szállíttatna, milyen méretű, tömegű;
  • kell-e kitérőt tenned, vagy a feladó elviszi az indulási helyre;
  • minden egyéb fontos paraméter, ami alapján el tudod dönteni, hogy vállalod-e a szállítást.

Miután elolvastad az összefoglalót, és megbeszéltétek a részleteket, adj egy ajánlatot, tehát számszerűsítsd, hogy adott pénznemben mennyiért vinnéd el a csomagot! A feladónak ezt nem kötelező elfogadnia, és más autósoktól is kérhet ajánlatot. Ha megfelel számára az általad ajánlott ár, az “Ajánlat elfogadása” gombbal véglegesítheti a csomagszállítást. Ekkor azonnal emailt kap a sikeres csomagszállítási ajánlat elfogadásáról az adataiddal, te pedig megkapod a feladó adatait. Így az egyéb részleteket már telefonon egyeztethetitek!

A csomagszállítást is van lehetőség utólag értékelni, így ezáltal is lehet a jó vagy a rossz értékeléseket gyűjteni a rendszerben.

Fontos megjegyezni, hogy a csomag szállítása saját felelősségre történik! Tehát mindig győződj meg róla, hogy a küldendő áru legális, és a szállítási körülményeknek megfelelő a csomagolása és az állapota! Ha van rá lehetőséged, a feladóval együtt nézzétek meg a szállítás előtt, hogy mi van a csomagban. Ha egy kicsit is bizonytalan vagy a legalitást illetően, természetesen visszautasíthatod a csomag elszállítását (ugyanúgy, mintha egy olyan személy jelenne meg útitársnak, akit nem engednél be az autódba szívesen). Hogy mindkét fél teljes mértékben elégedett legyen az ügylet végére (és a félreértések elkerülése végett), érdemes átadás – átvételi nyilatkozatot is írni.

Hirdesd meg kiadó üléseidet és próbáld ki, milyen csomagot szállítani! 🙂
Sok sikeres Oszkáros utat kívánunk!

Hozzászólások

2 thoughts on “Csomagszállítás az Oszkáron – autósoknak

  1. Fantasztikus soforok, megbízhato utaztatas.Otthon hagytam egy csomagot veletlenul de maximálisan megbizok az Oszkarosokban mert lattam, ahogy csomagot szallitanak.Maximalisan vigyaznak mindenre emberre csomagra, vezetesre .Figyelmesek , csak halaval tudok gondolni a Telekocsi szolalataban allo soforokre.Koszonom hogy vagytok, hogy lehetosegunk van szabadon utazni veletek 🙂

    • Köszönjük az értékes visszajelzést!
      (Annyit hozzátennék az igazsághoz, hogy a sofőrök nem a mi szolgálatunkban állnak, hanem “csupán” a hirdetési-helyfoglalási rendszerünket használják, de természetesen attól még büszkék vagyunk rájuk, ha ilyen elismerő szakvakban részesülnek!)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*
Website