Ha a célodhoz többféle útvonalon is eljuthatsz, vagy az indulási időpont nincs kőbe vésve, és az utasaidtól függően döntenél, akkor alternatív útvonalat is megadhatsz a hirdetésedhez.

Alternatív útvonal megadásával nem neked kell eldöntened, hogy melyik úton vagy mikor menj: add fel mind a két hirdetést alternatívaként, és az marad majd meg a rendszerben, amelyiken előbb lesz foglalás. Alternatív útvonalat bármelyik, már meglévő egyedi hirdetésedhez megadhatsz. Az Autós menü Hirdetéseim menüpontjában az aktuális hirdetéseid mellett lévő “Műveletek” gomb legördülő menüjében válaszd ki az “Alternatív útvonal létrehozása” lehetőséget. Ekkor a hirdetés minden részlete betöltődik, és módosíthatod a köztes megállókat, vagy megadhatsz más időpontot.

Alternatív útvonal

Ha feladod az alternatív hirdetést, eleinte két külön hirdetésed lesz, aminek látszólag semmi köze egymáshoz, tehát külön-külön tudod kiemelni vagy módosítani őket. A két hirdetés egy dologban kapcsolódik egymáshoz: a szabad helyek számában. Ha az egyik hirdetésen növeled vagy csökkented, akkor a másikon is módosulni fog, és fordítva. Tehát ha a szabad helyek számát szeretnéd módosítani, nem kell ezt mindkét hirdetésen elvégezned, elég csak az egyiket módosítanod. Ebből adódóan, ha az egyik hirdetéssel kapcsolatban meggondolod magad, akkor azt törölnöd kell, hiszen ha lenullázod a szabad helyeket, akkor a másik hirdetésen is ez fog történni. Ha feladtad a két hirdetést, akkor a Hirdetéseim menüpontban jelezni fogja neked a rendszer, hogy ezek egymás alternatívái.

Ha az egyik hirdetéseden valaki helyet foglal, akkor a másikon automatikusan lenullázódnak a szabad helyek, és nem fog megjelenni a listázóban. Ha az első hirdetésen te vagy az utasok lemondják a foglalást, akkor a szabad helyek száma újra egyenlő lesz mindkét hirdetésen, és mindkettő megjelenik a listázóban.

Hirdesd meg kiadó üléseidet és próbáld ki az alternatív hirdetést is! 🙂
Sok sikeres Oszkáros utat kívánunk!

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás