csalodottSok előnnyel jár, ha autósként online fizetést is elfogadsz!
Mutatjuk a részleteket!

 

Miért jó nekem, ha valaki online fizeti ki az útját?

online-fiz-jel Online előrefizetés esetén  az utasok nagyobb eséllyel vesznek részt az utazáson és a késői visszamondások aránya is alacsonyabb!

online-fiz-jel Az utas késői visszamondása esetén az útdíj egy részét kárpótlásul megkapod!

online-fiz-jel Az online fizetéssel együtt működik a helyfoglalás korlátozása, amely előszűri számodra az Oszkáros utasokat.

online-fiz-jel Nem kell készpénzzel, apróval bajlódni az autóban.

online-fiz-jel A hirdetésed mellett megjelenik az “online fizetés” jel, ezáltal megbízhatóbb leszel az utasok számára.

online-fiz-jel A foglalási díjak rendezésre kerülnek az online fizetett útdíjakból, így nem kell az átutalásra, banki befizetésre időt és energiát pazarolnod!

.

Késői lemondás esetén kártérítés! Ha az utas későn törli a foglalást, jöhet a kártérítés!

Kártérítés az útdíj 80%-áig![icon name=”arrow-right” class=”” unprefixed_class=””] Ha túl későn mondja vissza az utazást az utas, akkor  már nem kapja vissza a teljes
összeget. Időarányosan csökken a számára visszajáró pénz és növekszik a Neked járó kárpótlás, akár egészen az útdíj 80%-áig.

[icon name=”arrow-right” class=”” unprefixed_class=””] Ha időben törli az utas a helyfoglalást, máris megindul vissza a pénz a bankszámlájára, ebben az esetben még van esélyed, hogy foglaljon valaki a helyére, tehát nem jár “kártérítés”.

.

Ha Te törlöd az utat, akkor sem kell a visszautalással bajlódnod!

Nem kell bajlódni a visszautalással!Hiszen az út megvalósulásáig a Simple pénzügyi szolgáltatónál marad függő tranzakcióként az útdíj.
Ha törlöd az utadat, az utas részére azonnal megindul a 100%-os visszatérítés. (1-2 napon belül újra a bankszámláján lesz az előre fizetett összeg.)

.

Hogyan és mikor kapod meg a pénzt?

Mindig csütörtökön utalunkElőre fizetés esetén nem utaljuk Neked azonnal az utas pénzét. Az út értékeléséig az útdíj a Simple pénzügyi szolgáltatónál marad függő tranzakcióként.
A pénzt a bankszámlaszámodra utaljuk, a megvalósult út utáni csütörtökön.
(Megvalósult az út, ha ezt értékelésben is jeleztétek, vagy Te vagy az utas)

.

.

Mit kell tenned, hogy nálad is fizethessenek az utasok online?

Ezeket állítsd be![icon name=”check-square-o” class=”” unprefixed_class=””] Állítsd be az adataidat az Online fizetés elfogadása lapon!

[icon name=”check-square-o” class=”” unprefixed_class=””] Hirdetésfeladásnál ne felejtsd el bepipálni az online fizetést!

+ [icon name=”check-square-o” class=”” unprefixed_class=””] Állíts be helyfoglalás korlátozást, hogy előszűrd az utasokat!

[icon name=”thumbs-o-up” class=”” unprefixed_class=””] Ezután az utasod a helyfoglaláskor már fizethet bankkártyával, vagy  a foglalást követően bármikor megteheti ezt, akár az autóban mobilról is.

Beállítom az online fizetést!

Hozzászólások

  1. Kerekes Péter
    • Oszkár Telekocsi

      Kedves Péter!

      Pont ezekre az utolsó pillanatokra való lemondásra találtuk ki a fenti megoldást. Nagyon sok autósnak ad már segítséget ez a funkció.
      Illetve célszerű a hirdetés leírásában jelezni, ha nem tudsz semmilyen kitérőt tenni vagy ha igen akkor telefonos egyeztetésnél jelezzék.
      Ha ezt feltünteted és emiatt mégis panasz érkezik Rád, akkor mi is jobban tudunk intézkedni, mivel a rendszerben nyoma van a Te álláspontodnak is.

      További jó Oszkározást kívánunk!

      Válasz

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ismerkedj meg az online fizetéssel és nyerj! | Az Oszkár telekocsi blogja - […] vagy AUTÓSKÉNT […]

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás