Juci és Karcsi egy oszkáros úton találkoztak először, ahol rögtön egymásba szerettek. Azóta is együtt utaznak, múlt héten pedig kimondták, hogy örökre útitársak maradnak.

Már mindig együtt utaznak

– Két évvel ezelőtt találkoztunk, július 29-én Budapestre igyekeztem egy Bryan Adams koncertre. Mindenképp el szerettem volna menni, de egyetlen ismerősöm sem tartott velem, ezért meghirdettem Oszkáron, az éjszakai hazautat is – meséli a pécsi Rédl Károly, aki annak idején sofőrként regisztrált az ország első komoly telekocsi oldalára.

Itt kezdődött minden

Ezen az Oszkár-járaton kezdődött minden 2012-ben

Maga sem gondolta, hogy az este 23.30-kor induló visszafele útra talál majd utasokat,de nagy meglepetésére tele lett a kocsi, és az egyik utasa egy Judit nevű lányt volt.

– Nagyon szimpatikus volt, jót beszélgettünk, egy csodálatos embert ismertem meg. Az út után természetesen értékeltem pár szóban az Oszkáron. Mivel megvolt az e-mail címe, elhívtam randizni. A többi pedig alakult magától, igaz, csak egy hónap múlva láttuk egymást újra a sűrű nyári programok miatt.

“Azt hiszem, hogy jókor voltunk jó helyen, ilyen egyszerű”

– fogalmaz Karesz, aki azóta megkérte élete szerelmének kezét, múlt héten össze is házasodtak.

Már nem utaznak egyedül

Juci és Karesz – Már nem utaznak egyedül

A lagzit szűk körben tartották egy orfűi vendéglőben, ahol Oszkár is meglepte őket, egy ajándékcsomagot és üdvözlőlapot kapott tőlük az ifjú pár a rokonok közvetítésével.

– Kissé hüledezve és hitetlenkedve bontottuk ki a csomagot. Ahogy elsőre megláttuk a tartalmát, szóhoz se jutottunk, csak mosolyogtunk, nevettünk, ahogy nézegettük a bögrét és a többi meglepetést. Amikor az üdvözlőlapot nyitottuk ki, meghatódtunk, Juci át is adta nekem, hogy olvassam fel, mert ő nagyon elérzékenyült.

Rédl Károly és Rédl-Kuti Judit két évvel ezelőtti találkozásuk óta viszonylag ritkán utaznak, de ha hosszabb távra indulnak Pécsről, akkor az utat természetesen meghirdetik az Oszkáron.

Ifjú házasan, Oszkár-színekben

Ifjú házasan, Oszkár-színekben

– Mindenkinek ajánljuk, kicsinek, nagynak, idősnek, fiatalnak, nőnek, férfinak.

“Jó rendszernek tartjuk, amellett, hogy az ember kényelmesebben, és rugalmasabban utazhat, kiváló közösségformáló eszköz”

Összébb hoz, egy olyan egyszerű és hétköznapi módon, amit mi magunk formálunk. Nem kényszerít, nem erőltet semmit. Ezekre az értékekre nagy szükség van a mai világban – mondja az újdonsült oszkáros férj.

 Amint Juci és Karesz példája mutatja, sosem lehet tudni, milyen útitárssal hoz össze az élet a következő oszkáros úton.
Utaznál valahova, akár autósként, akár utasként? Keress útitársat Oszkárral!

További képek:

Üdvözlő levél

Üdvözlő levél felolvasása

Szerény oszkáros ajándékcsomag

Szerény ajándékcsomag

Juci és Karesz

Juci és Karesz esküvői képe

Már mindig együtt utaznak

Már mindig együtt utaznak

Hozzászólások

Trackbacks/Pingbacks

  1. Oszkár hozta a gólyát! - [...] Nyitólap | Oszkar.com | Fórum Oszkar.com – a magyar telekocsi rendszer KezdőlapEz egy minta oldal ← Oszkár telekocsival a…
  2. Oszkár hozta a gólyát! - [...] újabb szívet melengető oszkáros történet, ami már a házasságkötő termen is túlmutat. Esküvős cikkünk főszereplőihez hasonlóan Dóra és Zoltán is…
  3. Oszkáros út vagy sikeres állásinterjú? Néha együtt jár a kettő! - [...] még hiányzik a menyasszony. Lehet, hogy a következő Oszkár-úton úgy jár, mint Karcsi , és leendő feleségével hozza össze a…
  4. Telekocsi, szerelem és az Oszkár-gólya újra akcióban! | Az Oszkár telekocsi blogja - […] közben találtad meg a párodat, akkor meséld el nekünk a történeteteket! Dóriék, Karcsiék, Reniék és Andrásék bővebb sztorija elérhető a […]

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás