2020. van, tombol a koronavírus és Oszkár idén ünnepli a 13. szülinapját – szinte szerencsés 13-as… 🙂
Stílszerűen szeptember 13-án ültünk össze, a Római-parton, a “szokásos” helyünkön, egy “járványosított” programra. Ennek megfelelően jóval kisebb kaliberű rendezvényt sikerült összerittyentenünk, de ez semennyire nem szegte a kedvünk. 🙂

Tavaly az időjárás miatt aggodalmaskodtunk, idén pedig, hogy lesz-e elegendő résztvevő, lelkes Oszkáros, aki együtt ünnepli velünk Oszkár szülinapját.
A hét közepén már láttuk, hogy nem ez lesz életünk legnagyobb rendezvénye, de az alacsony létszám ellenére is egy nyitott, beszélgetős bulit szerettünk volna tartani.
A korábbi évekhez hasonló játékokat a csekély érdeklődés és a COVID-19 járvány második hullámának bedurvulása miatt sem szerveztünk, viszont cserébe, sok kézfertőtlenítővel készültünk és ismét sütöttünk egy rakat palacsintát (kb 200-at). Készült kakaós, túrós, mogyorókrémes, fahéjas, pesto-s, sőt többféle – az ügyfélszolgálatosunk, Edina, által főzött házi – lekváros palacsinta is.

A vendégek jöttek, mentek, beszélgettek, a gyerekek vígan játszottak. Jó volt látni, hogy akárcsak az Oszkáros utak során, sokan összebarátkoztak, felidézték az Oszkáros-történeteiket. Az alapítók, az Oszkár munkatársai is nyitottan fogadták, ha valakinek kérdése támadt: szóba került a foglalások számának alakulása a járványhelyzet idején, az értékelések leadásának és nem leadásának következménye és az Oszkár telekocsi nemrégen debütált webshopja is.

Ha tavaly azt írtuk, hogy családias hangulat volt, ez idén hatványozottan igaz lett! Szűk körben, 32-en így ünnepeltük a 13. Oszkár-szülinapot. Íme a néhány kép az eseményről:

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás