A családias közönségtalálkozók hangulatát idézte összejövetelünk, melyen közel 70-en ünnepeltük együtt az Oszkárt. Tavaly bevált a szülinapi “oszkáros út” meghirdetése, a helyszín, a palacsinta és a program is, így nem sokat változtattunk rajta idén sem.

Egész héten azon aggódtunk, hogy milyen időnk lesz, hiszen szakadó esőt jósoltak. Vasárnap végül több időjárásjelentő portál is azt jelezte, hogy felhők lesznek ugyan, de esni nem fog. Úgy döntöttünk, bevállaljuk a rendezvényt (bár még így is félő volt, hogy sártengerré változott a Két RomBusz az egész heti, ritkán látott csapadékmennyiségtől). És milyen jól tettük, hogy bevállaltuk: ‘se nem meleg, se nem hideg’ időnk volt, gyönyörű napsütéssel, sár nélkül! Nem is nagyon kellett ennél több. 🙂

A helyszínre érve megnyugodtunk, látva a körülményeket, majd befoglaltuk a lehetőségekhez képest legcsendesebb csücsköt. Lufifújás, dekorálás, rendezkedés, és már érkeztek is az első vendégeink. Bemelegítésként beszélgettünk, majd néhány elfogyasztott palacsinta után – amit idén is Máté apukájának köszönhettünk -,  kezdődhetett a játék.

A tavalyi Oszkár-specifikus Activity-t kicsit felturbóztuk, ugyanis a nehezített alap-feladványokon (mutogatáson, körülíráson és rajzon) kívül, idén szerepeltek Oszkárral kapcsolatos kvízkérdések is, sőt mindegyik csapatnak használnia kellett a költői vénáját is: verset kellett írni Oszkárról!

Jó hangulat, nutellás, túrós, lekváros és kakaós (és ezek különböző kombinációi) palacsinták, sok nevetés, versengés a pontokért, oszkáros ajándékeső, végül pedig remek költemények zárták a 12. Oszkár-szülinapot!

Hozzászólások

  1. Kovácsné Gyöngyi

    Sajna nem tudok annyit utazni amennyit szeretnék, de olvasom a híreket.

    Válasz
  2. Attila

    Jónapot kívánok.
    Boldog Születésnapot.
    Többször gondolkozok, és tervezem, ha utaznék a repülőtérre, hogyan utazhatnék önökkel.
    De eddig még nemtaláltam megoldást. Pedig jólenne.
    Bár Rákospalotán lakom, innen megyek a repülőtérre, ha tesómékhoz megyek.
    Reméljük előbb utóbb sikerül megtalálni, hogy ez is megoldódjon.
    Boldog Születésnapot mégegyszer.
    Üdvözlettel: Tarr Attila Rákospalotáról.

    Válasz
    • fk.oszkar.com

      Kedves Attila!

      Sajnos Rákospalotáról alapból kevés autó indul, a városból nagyobb esély van kijutni a reptérre, de reméljük, időnként találsz neked megfelelő fuvart!
      Üdv,
      Kriszta

      Válasz
  3. Puskás Zoltán

    Attilának üzenem Rákospalotára, hogy keressen meg. Transferesek már 6 éve. Itt lakom Rákospalotán

    Válasz
  4. Jakab cecilia

    Köszönjük hogy ott lehetünk a szülinapon.
    Nagyon jól éreztük magunkat,és finom volt a palacsinta is.

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás