csak csomag? így hirdess!A járványhelyzet miatt teljesen megértjük, ha inkább egyedül utaznál és max csak csomagokat vinnél! Mutatjuk, hogyan add fel a hirdetésedet ebben az esetben!
Jelenleg érthető, ha nagyobb biztonságban érzed magad egyedül az autódban, de a segítségnyújtás és az üzemanyag-költség megtakarítása továbbra is csábító, a koronavírustól függetlenül is.

Csak csomagszállítás esetén a legjobb módja, ha egy szabad hellyel meghirdeted az utadat és a saját profilodon, úgynevezett, önfoglalást csinálsz.
Így 0/1 szabad hellyel megjelenik a keresőben a hirdetésed és tudnak rá csomagszállítási ajánlatot kérni, viszont foglalni nem.
(Természetesen az önfoglalásnak semmilyen anyagi vonzata nincs a rendszerben. Lemondás esetén sem rontja a statisztikádat.)

Hirdesd meg kiadó üléseidet és próbáld ki, milyen csomagot szállítani! 🙂
Sok sikeres Oszkáros utat kívánunk!

Hozzászólások

  • Oszkár telekocsi

   Kedves Hölgyem!

   Honlapunkon a http://www.oszkar.com -on tudsz csomagszállításra ajánlatot kérni.

   Először is, keress autóst a rendszerben a kereső menüt használva:
   http://utitars.oszkar.com/

   Ha megtaláltad a megfelelő sofőrt, akinél megjelenik a “csomagszállítást vállalok” ikon, a “Csomagszállításra kérek ajánlatot” hivatkozás segítségével tudod felvenni vele a kapcsolatot.

   Illetve a csomagszállításról az alábbi blogbejegyzésben tudsz még részletesen tájékozódni:
   https://blog.oszkar.com/csomagszallitas-az-oszkaron-utasoknak/

   Válasz
 1. Widyatama Rendra

  I live in Debrecen and plan to go to Budapest. I bring two suitcases and one backpack. How much does it cost approximately?

  Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás