budapest-bamamko rally 2020.

2019 végén megkeresett minket a Budapest-Bamako Rally egyik csapata, az Afriká-sokk, hogy segítsünk nekik adományokat gyűjteni, amiket kivihetnek magukkal a verseny keretében Afrikába. Hogy hogyan és mivel tudsz segíteni, illetve miért álltunk az ügy mellé? Kattints a továbbiakért!

UPDATE (2020.03.09.): Az Oszkár-közösség által összegyűjtött adományok Freetown-ba (Sierra Leone) kerültek, az SOS Children’s Villages árvaházba. 5-15 éves gyerekek kapták meg a csomagokat.
A Bamako ralliról, Béláról és csapatáról (Afriká-sokk) Katz Dávid, a 24.hu riportere készített egy videós anyagot, ezt itt nézheted meg: https://24.hu/kulfold/2020/02/29/budapestbamakokatz-david-kiszel-tunde-rally/
Néhány kép:

Először is kezdjük azzal, hogy most miért pont nekik segítünk.  Az első Facebook-posztban, amikor kihirdettük, hogy segítünk és beállunk a nemes ügy mögé mi is, sok olyan komment jött, hogy először a magyaroknak segítsünk, ne az afrikaiaknak.

Az Oszkár sokat tesz azért, hogy a magyarországi rászorulókon is segítsen. Pár éve a Cseppkő Gyermekotthonnak gyűjtöttünk adományokat. 2017-ben véradást szorgalmaztunk, 2019-ben iskolaeszközöket és játékokat vettünk egy Ózd melletti sulinak és az év során nagyobb összegekkel támogattunk több magyar alapítványt is, csak nem vertük nagy dobra, mert abba nem vontuk be az Oszkár közösségét.

Most ismét olyan kezdeményezés mellé álltunk, amiben a közösség ereje is tud segíteni, nem csak az Oszkár, mint cég. Nem pénzt kérnek, hanem olyan dolgokat, amik a tanulást és a gyerekek mindennapi életét segítik, könnyítik, szépítik. Na de, mivel tudsz személy szerint TE segíteni?

Hozz vagy küldj:
🎒 iskolaszereket (papír, toll, ceruza, füzetek, rajzlap, színes papír, olló, körző, vonalzó, szögmérő, kréta, logikai készlet, színes pálcika, stb.)
🧸 játékokat (angolul vagy franciául beszélő gyerekekről van szó, szóval ezt tartsd szem előtt: puzzle, plüssök, babák, stb. jöhetnek)
🍔 tartós élelmiszereket (konzervet NE! száraz tésztát, rizst, stb. hozhatsz)

 Meddig?
2020.01.20-ig

📍 Hova hozd/küldd?
1133 Budapest, Hegedűs Gyula u. 67. 5/4. Oszkar.com Telekocsi Kft.
(Nyitva tartás: munkanapokon (H-P): 9-17 között)

Afriká-sokk busza Oszkár-matricával

Az összegyűlt adományokkal az Afriká-sokk csapata január 31-én indul Budapestről Afrikába, az ajándékozásról videós beszámolókat kapunk majd a rally után.

Ha kérdésed van az akcióval kapcsolatban, írj az info@oszkar.com -ra emailt, vagy keress minket messengeren! 🙂

 

Hozzászólások

  1. Tóth Erika

    Sziasztok! Nagyon jó kezdeményezés.

    Válasz

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ilyen volt Oszkár 2020-as éve | Az Oszkár telekocsi blogja - […] a járványról még nagyjából mit sem sejtve, küldtünk némi adományt Afrikába, a Bamako rally egyik csapatával. Szerintem akkor még…

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás