Beszállhatok? Forrás: Evan’s Blog

Egy újabb, általatok felvetett fejlesztési ötletet valósítottunk meg: A járműnél megadható, hogy kisállat szállítását vállalja-e a tulajdonos.
 

Hála Istennek egy többen vagyunk, a jelenleg 80.000 tagunk közt az állatbarátok is nagy számban vannak jelen.

Sokszor dilemmát okozott, hogy bár volt megfelelő útajánlat, de a gazdi nem mert helyet foglalni, mert nem tudta, a sofőr vajon hogy viszonyul a kis kedvencének szállításához. Jobb esetben belső üzenetben sikerült időben leegyeztetni, de sokszor ezalatt már elkelt a hely, így a kisállat és az utas is lemaradt a járatról. Ennek remélhetőleg vége.

A sofőr a Személyes menü / Autós menü / Járművek menüben új felvitelkor vagy módosításkor megadhatja, hogy szívesen látja-e a kisállatokat.  Ezt a beállítást az autós hirdetés feladásakor megajánljuk, de ott még módosítható. (Pl ha egy alapos takarítás után kivételesen mégsem szeretné a sofőr hogy esetleg állatszőr kerüljön a kárpitra 🙂

Kisállat opció

Több mint egy pipa járműnél

Ha a sofőr engedélyezte, az autósajánlat részleteinél látszik, hogy nincs ellenére a kisállatok társasága az autóban.  Az állatbarát utasoktól azt kérjük, ilyen esetben tegyék meg az elvárt óvintézkedést, előzetesen végeztessék el kedvencükkel kisebb-nagyobb a dolgát ha lehet, és készüljenek megfelelő eszközökkel, ha út közben mégis “baleset” történne.Reméljük sokatoknak hasznos lesz a fejlesztés és mindenki még elégedettebben oszkározik mostantól.

Akár egy mormota társaságában 🙂

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás