Előfordult már, hogy egy-egy telekocsi járatodra annyi utas jelentkezett, hogy már nem tudtad észben tartani, kivel hová beszélted meg a beszállóhelyet?

Velem igen. 🙂  Ezért lefejlesztettük, hogy az Autós menüben az “Utasaim” menüpontban legyen lehetőség ezt letárolni. Az itt elmentett adat csak az autósnak látszik, az utasnál ez kevésbé gond, hiszen neki csak egy beszállási helyszínt kell megjegyezni.
Egyelőre a WEB-oldalon érhető csak el a funkció, de igyekszünk az Android alkalmazásban is megvalósítani hamarosan (ha látjátok értelmét).

Egyeztetett beszállóhely fejlesztésTovábbá tettünk érte, hogy jobban használható legyen a tetszőleges felhasználóhoz a profillapján megadható személyes megjegyzés funkció (“Ő volt az az utas, aki tud szerezni olcsón biozöldséget” jellegű). Így az utaslistában kis kérdőjel ikonka jelzi a felhasználói név mellett, hogy van hozzá személyes megjegyzés, és  – ahogy az ábrán látható – az egeret fölé navigálva ez meg is jelenik.

Ezt fogjuk még tovább fejleszteni, hogy mindenhol megjelenjen ez az információ, ahol a felhasználói név megjelenik.

További fejlesztésekkel jelentkezünk hamarosan! Addig is jó oszkározást, eredményes útitárskeresést kívánunk mindenkinek!

Hozzászólások

  1. Juli

    Ez szuper, köszönjük!

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás