Gyürüs Máté és Prácser Attila alapítók

Gyürüs Máté és Prácser Attila alapítók

7 évvel ezelőtt úgy esett, hogy egy esős novemberi napon (konkrétan november 26-án) elkészült az Oszkár telekocsi első weboldala. A telekocsi oldal ötlete Prácser Attila és Gyürüs Máté alapítók fejéből pattant ki, akik akkoriban a BME Közlekedésmérnöki Karán koptatták az iskolapadot hét közben, hétvégenként viszont hazautaztak Szombathelyre és környékére. Egy idő után megunták a vonatozást, és fejleszteni kezdték az Oszkár telekocsi rendszert. 

A név eredetét sok találgatás övezi, de a valóság az, hogy a névnek nincs köze az Oscar díjhoz, Stallonéhoz sem, az Oszkár szó 100%-osan a két alapító agyszüleménye: az Online SZemélyfuvar Közvetítő Állatijó Rendszer kezdőbetűiből összeálló mozaikszó.

Na de térjünk a lényegre!

7 év után Attila és Máté úgy döntöttek, itt az ideje, hogy Oszkár születésnapját ne csak szűk körben, hanem 70, az Oszkár rendszert leggyakrabban használó autóssal és utassal együtt ünnepeljék meg!

A buli nagyon jó hangulatban telt, az asztaltársaságok összebarátkoztak, egy feladat kapcsán gyönyörű költemények születtek Oszkárról (ezeknek egy külön blogposztot szánunk, ahol majd szavazhatsz is, hogy neked melyik tetszik a legjobban).

Oszkár 7. szülinapInflagranti előadja az Oszkár-dalt

Volt minden mi szem-szájnak ingere, tombola, humorista, szülinapi torta, ajándék és zenélt az Inflagranti együttes, akik meglepetésként írtak egy Oszkár dalt is, amelyet hamarosan a klippel együtt bemutatunk nektek!

Oszkár 7. születésnapi torta

Külön köszönjük a tortát, amit Attila és Timi hozott, szuper meglepetés volt!
Ahogy a képek is tanúsítják, nagyon jól sikerült a 7. születésnapunk, hála Zsófinak, a főszervezőnek, és a többi segítőkész csapattagnak! Reméljük jövőre még szélesebb körben ünnepelhetjük a 8.-at!

Nosztalgiából és érdekességként összegyűjtöttük nektek, hogy az elmúlt egy évben milyen plusz szolgáltatásokkal fejlődött az Oszkár:

Oszkár megérdemel egy Oscart ugye?

Ha még nem vagy tagja ennek a vidám közösségnek, regisztrálj, hirdesd meg szabad helyeidet vagy keress autóst, olvasd a blogot, like-olj minket a Facebookon!

További jó oszkározást kívánunk!

Hozzászólások

Trackbacks/Pingbacks

  1. Te melyik versnek adnád az Oszkár díjat? - [...] Korábbi blogposztunkban megígértük, hogy megosztjuk veled az Oszkár 7 éves szülinapi buliján készült műveket. Nos, eljött a pillanat! [...]

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás