SMS értesítőVeled is előfordul időnként, hogy utazásod szervezése alatt nem vagy Internet és számítógép-közelben? Ez bizony bárkivel megeshet. De előfordulhat, hogy közben Oszkáron üzenetet küldtek neked, vagy helyet foglaltak az autódban, esetleg módosított az autós a hirdetés részletein.

Történt már olyan veled, hogy fontos lett volna, hogy időben értesülj a valamiről, de lemaradtál róla? Ennek már vége: most akár SMS értesítést is kérhetsz az oszkáros eseményekről!

A kérhető sms értesítéseknek két csoportja van. Egyrészt meghatározhatod, hogy Te kapj SMS-eket bizonyos esemény-típusokról. Ezek a következők:

  • Helyet foglaltak az autós hirdetéseden: ez esetben azonnal megkapod az utas telefonszámát
  • Belső üzenetet kaptál
  • Autósod visszamondta a helyfoglalásodat / Az utas lemondta az utazást
  • Az autós módosította az út adatait

Sok esetben viszont az lehet számodra a fontos, hogy az útitársad kapjon SMS értesítőt a Te általad kezdeményezett eseményekről. Olyankor fordulhat elő ez, ha nincs időd külön felhívni az útitársat, de szeretnéd, ha azonnal tudna a változásról, vagy eseményről. Ezek a következők lehetnek jelenleg:

  • Belső üzenetet küldtél a felhasználónak
  • Visszamondtad az utazást akár autósként akár utasként
  • Autósként módosítottad az út adatait

Az SMS értesítők beállítását a Személyes menü beállítások pontjában teheted meg, beállíthatsz értesítőt  a fenti esemény-típusok közül egyre, többre, vagy akár az összesre.

SMS értesítés típusok

Egy SMS kiküldése 1 Oszkáros kreditbe kerül, ami 20 Ft összegért vásárolható.

Töltsd fel az egyenlegedet, és állítsd be, hogy mely eseményekről kérsz emailt saját magadnak vagy leendő útitársaidnak! Tovább az egyenlegfeltöltésre »

Amennyiben van még olyan oszkáros esemény, amiről szeretnél SMS értesítést kapni, kérlek küldd el javaslatod az info@oszkar.com-címre!

Hozzászólások

Trackbacks/Pingbacks

  1. Így ünnepeltük Oszkár 7. születésnapját - [...] sms értesítés-kérés lehetősége [...]

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás