Értesülj mindenről időben

SMS értesítőVeled is előfordul időnként, hogy utazásod szervezése alatt nem vagy Internet és számítógép-közelben? Ez bizony bárkivel megeshet. De előfordulhat, hogy közben Oszkáron üzenetet küldtek neked, vagy helyet foglaltak az autódban, esetleg módosított az autós a hirdetés részletein.

Történt már olyan veled, hogy fontos lett volna, hogy időben értesülj a valamiről, de lemaradtál róla? Ennek már vége: most akár SMS értesítést is kérhetsz az oszkáros eseményekről!

A kérhető sms értesítéseknek két csoportja van. Egyrészt meghatározhatod, hogy Te kapj SMS-eket bizonyos esemény-típusokról. Ezek a következők:

  • Helyet foglaltak az autós hirdetéseden: ez esetben azonnal megkapod az utas telefonszámát
  • Belső üzenetet kaptál
  • Autósod visszamondta a helyfoglalásodat / Az utas lemondta az utazást
  • Az autós módosította az út adatait

Sok esetben viszont az lehet számodra a fontos, hogy az útitársad kapjon SMS értesítőt a Te általad kezdeményezett eseményekről. Olyankor fordulhat elő ez, ha nincs időd külön felhívni az útitársat, de szeretnéd, ha azonnal tudna a változásról, vagy eseményről. Ezek a következők lehetnek jelenleg:

  • Belső üzenetet küldtél a felhasználónak
  • Visszamondtad az utazást akár autósként akár utasként
  • Autósként módosítottad az út adatait

Az SMS értesítők beállítását a Személyes menü beállítások pontjában teheted meg, beállíthatsz értesítőt  a fenti esemény-típusok közül egyre, többre, vagy akár az összesre.

SMS értesítés típusok

Egy SMS kiküldése 1 kreditbe kerül, ami feltöltéstől függően 20 és 23 Ft közötti összegért vásárolható.

Töltsd fel az egyenlegedet, és állítsd be, hogy mely eseményekről kérsz emailt saját magadnak vagy leendő útitársaidnak! Tovább az egyenlegfeltöltésre »

Amennyiben van még olyan oszkáros esemény, amiről szeretnél SMS értesítést kapni, kérlek küldd el javaslatod az info@oszkar.com-címre!

Hozzászólások

One thought on “Értesülj mindenről időben

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*
Website