Fesztiválozz a nyáron, utazz OszkárralSzeretnél eljutni kedvenc fesztiválodra? De vidéken van, és nehezen megközelíthető? Vagy drága és kényelmetlen az utazás? Mindez megoldódik egy csapásra, ha Oszkárral küzdöd le a távolságot lakóhelyed és a fesztivál helyszíne között! Ráadásul nemcsak hogy olcsóbban jutsz el célodhoz, de kényelmesebben, gyorsabban utazhatsz, akár háztól házig visznek, vagy ha autós vagy kihasználhatod annak minden előnyét, hogy mobilabb lehetsz a fesztivál ideje alatt!

Ez már a hatodik nyár, hogy lehetőséged van Oszkárral eljutni a nyári fesztiválok, rendezvények helyszínére. Rendkívüli ütemben növekszik azok száma, akik a telekocsizást választják. Több tízezren utaznak Oszkár segítségével ezekre a rendezvényekre a nyár folyamán. Spórolj te is Oszkárral, utazz kényelmesen, olcsóbban, és védd a környezetet ezáltal!

Idén is több fesztivállal működünk együtt. A legközelebb induló két fesztivál pár napon belül a Sopronban évtizedes múlttal megrendezésre kerülő Volt fesztivál és a viszonylag fiatal Everness fesztivál lesz. Látogass el ezek valamelyikére Július 2 és 6 között Oszkárral!

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás