Sms küldésTöbbször felmerült a kérés, egy-egy autós részéről, hogy érdemes lenne egyszerre értesítést küldeni minden telekocsis utasnak valamilyen változásról. Ilyenkor eddig nem volt más, mint mindenkit egyesével fel kellett hívni, vagy mindenkinek ki kellett nézni az email címét, és írni lehetett nekik, de ki tudja, hogy elolvassák-e időben? Hogy elejét vegyük ennek a problémának, lefejlesztettünk a lehetőségét annak, hogy egyszerre egy vagy több útitársadnak küldhess SMS-t.

Az SMS-ek küldését több helyről is elérheted.

SMS küldés útitársaknak1. Az üzenetek menüben megjelent egy új fül: “SMS küldés” néven. Itt elég csak 1-1 betűt beírnod a beviteli mezőbe a felhasználói névből, vagy teljes névből. Ez már elég ahhoz, hogy a legördülő menüben megjelenjenek azok az utasaid vagy sofőreid, akik nevében vagy felhasználói nevében benne van az adott betű. Itt természetesen több útitársat is kiválaszthatsz, akár egyszerre írhatsz az összes sofőrödnek és utasodnak!

Sms küldés utasoknak2. Az aktuális utasaim listában az utasok mellett ballra megjelent 1-1 jelölőnégyzet. A tetszőleges utasokat kiválasztva, majd a lista alatt levő zöld “SMS küldés a kijelölt utasoknak” gombra kattintva az (1) pontban leírt felületre jutunk, ahol a címzetteket már nem kell megadni, csak az üzenet megírása a feladat

Sms küldés autósnak3. Ha utas vagy, és a sofőrödnek szeretnél üzenni, akkor a helyfoglalásaim menüben minden helyfoglalás sorában megjelent egy telefon ikon, melyre kattintva az adott sofőrnek írhatsz SMS-t közvetlenül.

Az sms maximális hossza 160 karakter. Egy SMS 1 kreditbe kerül, mely feltöltéstől függően bruttó 20 és 23 ft között lehet.  Oszkáros egyenleged pár kattintással feltöltheted ide kattintva!

Reméljük ezáltal is sikerül kényelmesebbé tennünk az utazás megszervezését!

További kellemes Oszkáros utakat kívánunk!

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás