Sporthotel Dachstein West(x) Ahogy bizonyára tudjátok, az Oszkárral nem csak belföldön utazhattok. Így történhetett egy különös véletlen, mely során egy szállodaigazgató Ausztriába vitte házhoz saját vendégeit. A szerencsés találkozás óta már több mint 1 év eltelt, de az így megismert vendégek azóta is hűségesen visszajárnak Annaberg im Lammertalba, a Sporthotel Dachstein Westbe. Sőt, nekik köszönhetően most minden Oszkár-tag extra kedvezményben részesülhet a szállodában!

A Budapesttől kb. 600 km-re található Annaberg im Lammertal falucska központjában áll egy barátságos, családi szálloda, a Sporthotel Dachstein West***. A szálloda tulajdonosa egy pécsi család, akik ugyan az év nagy részében Magyarországon laknak, de sokat tartózkodnak a Salzburgtól 70 kilométerre található szállodában is. Attila, a szállodavezető nem szeret egyedül autózni, így amikor a család nem tart vele, szívesen hirdeti meg útját az Oszkáron keresztül. Bár a 6 órás út során több osztrák nagyvárost is érint, a végállomás mindig Annaberg im Lammertal. Egy alkalommal gyanús volt, hogy a bejelentkező utasok pont ezt a kis alpesi falut adták meg célállomásként. A találkozáskor nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, Valiék épp Attila szállodájának a vendégei lesznek egy pihentető, hegyvidéki nyaralásra.

A hosszú út alatt bőven volt idejük beszélgetni, és összebarátkozni. Így aztán az utasokból lett vendégek még a szokásosnál is kiemeltebb figyelmet kaptak a szállodában, hiszen Attila szívesen mutatta meg nekik a csodás környéket, ahol akár hetekre való látnivalót is találtak volna. Együtt vettek részt egy salzburgi vezetett városnézésen, valamint a sziklafalba épült városkát, Hallstattot is együtt járták be.
Csónakázás a hallstatti tavon

Persze a csónakázást a hallstatti tavon is kár lett volna kihagyni. Jó szívvel ajánlotta nekik a szálloda vezetője a környékbeli túraútvonalakat, Rézi néni hüttéjét, ahol a világon a legfinomabb a császármorzsa és a lungötzi erdei fürdőt, melyet a szálloda vendégei ingyenesen használhatnak. Az első hosszú hétvégét később már egy hetes nyaralás követte, és az újdonsült törzsvendégek már idei, adventi síelésüket is lefoglalták a Sporthotel Dachstein Westben. A szálloda a 140 km-es Dachstein West sípályarendszer kellős közepén található, és mivel a szálloda ingyenes sífutó tanfolyamot is ajánl csomagjaiban, ez egy olyan új kihívást jelentett Valiéknak, amit már régóta szívesen kipróbáltak volna.

Adventi vásár SalzburgbanKísérőprogramként pedig tökéletes lesz a salzburgi adventi vásárban forralt borozni. A szálloda akciós ajánlataiból ők mint törzsvendégek további kedvezményeket kapnak, és sose mulasztják el Attila személyes segítségét kérni a programok megtervezésében.

A fenti történet okán a Sporthotel Dachstein West úgy döntött, hogy az Oszkár közönségét, akik köréből ilyen hűséges vendégeket ismert meg, speciális kedvezménnyel ajándékozza meg.

Az Oszkár összes regisztráltjának standard szoba áráért felár nélkül biztosítanak magasabb kategóriájú superior szobákat, valamint érkezéskor az Oszkár tagokat egy üdvözlő itallal köszöntik a szállodában. Szobafoglaláskor ezért érdemes már előre jelezni az Oszkár tagságot.

 

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás