Oszkározni nemcsak a rugalmasság, a gyorsaság, az olcsóbb ár vagy, a társaság miatt jó, hanem azért is, mert akármilyen okból használod az Oszkárt mindenképpen csökkented a CO2 kibocsátásból fakadó környezetterhelést. Szeretnénk minél több emberrel megismertetni a telekocsizást, hogy a CO2 kibocsátási értékek még alacsonyabbak lehessenek, illetve támogatjuk a környezetvédelmi célú megmozdulásokat rendezvényeket. Ha érdekel a környezetvédelem, akkor az alábbi rendezvényt neked ajánljuk!

energia_nap_budapest

Idén első alkalommal rendezik meg az Energia NAP országos roadshow-t, amelyre három helyszínen kerül majd sor az alábbi időpontokban:

  • 2015.09.12.: Budapest, 3. kerület Flórián tér
  • 2015.09.19.: Székesfehérvár, Bregyóközi Szabadidő Központ
  • 2015.09.26.: Kecskemét, Benkó Zoltán Szabadidő Központ

A budapesti rendezvényen 13.30 és 14.00 között az Oszkár egyik alapítója, Prácser Attila tart majd előadást “Robog a telekocsi, avagy az autók szabad helyeinek megosztása” címmel.  Mindhárom rendezvény ingyenes és 9-től 20 óráig látogatható.

 

Az Energia Napokon minden a tudatos energia felhasználásról fog szólni, kezdve az ember belső, vitális energiájától a környezetünk megújuló, zöld energiájáig.

A program két pillére  idén a zöld, megújuló energiák, illetve az egészségmegőrzés lesz.

Megismerhetitek, hogy honnan tudnak a környezetre nem káros energiát nyerni és hogyan spórolhattok a háztartásban az energiákkal. Hallhattok a klímaváltozásról, a zöld informatikáról, a környezet és állatvédelemről, sőt örökbe is fogadhattok állatokat.

Az egészségmegőrzés kapcsán az egészséges táplálkozás és a sport lesz a fókuszban. Többek között ehet majd jógázni, zumbázni, pilatesezni, thai-boxolni és hastáncolni is, emellett különböző szűrővizsgálatokon is részt vehettek.

Mi ott leszünk! És te?

Hozzászólások

Trackbacks/Pingbacks

  1. 2015-ös Oszkáros év | Az Oszkár telekocsi blogja - […] 2015 szeptemberében megint részt vettünk kiállítóként a Fenntarthatósági napon és az Energia napon. A Millenárison egyébként a rossz idő ellenére…

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás