Online fizetés kedvezmény

 

 

Legújabb fejlesztésünknek köszönhetően kedvezményt adhatsz az online, előre fizető utasoknak. Fix utasok, fix költségtérítés. Olvass tovább a részletekért!

 

Január végétől lehetőséged van beállítani, hogy azok az utasaid, akik előre, online kifizetik az útjukat, az általad meghatározott ideig kedvezményben részesüljenek.

Mire jó ez? 

[icon name=”car” class=”” unprefixed_class=””] Nagyobb az esélyed a tele autóra. Az az utas, aki így foglal, olcsóbban utazhat, így inkább nálad foglal helyet.
[icon name=”car” class=”” unprefixed_class=””] Az online fizető utasok nagyobb valószínűséggel vesznek részt az utazáson.
[icon name=”car” class=”” unprefixed_class=””] Ha az utas törli a foglalását, akkor akár az útdíj 80%-át is megkaphatod kártérítésként.
[icon name=”car” class=”” unprefixed_class=””] A helyfoglalás korlátozása miatt online fizető utasaid nem részesülnek kedvezményben.
[icon name=”car” class=”” unprefixed_class=””] Nem kell apróval bajlódni az autóban.

Hogyan kell beállítani?

  1. Menj az Autós menü/Haladó autós beállítások menüpontba!
  2. Ha még nem vagy online fizetés elfogadó, akkor állítsd be az adatokat, bankszámlaszámodat! (Ide fogja utalni a fizetési szolgátató az utasok által fizetett útdíjakat)
  3. Válaszd a Kedvezmények menüpontot!
  4. Állítsd be, hogy az utazás megkezdése előtt meddig és milyen mértékű kedvezményt adsz az utasaidnak, majd kattints a “Mentés” gombra:

Kedvezmény beállítása

Hogyan látszik a keresőben?

A kedvezmény ideje alatt a kedvezőbb árral jelenik meg a hirdetésed:

kereso

 

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás