Női sofőrök is bátran telekocsizhatnakTöbbször felmerült az elmúlt évek során, hogy a női felhasználók kicsit tartanak a telekocsizástól. Ez a félelem az értékelési rendszernek köszönhetően múlni látszik, olyannyira, hogy már több a női utas mint a férfi! Mindazonáltal a nők körében még mindig tapasztalható időnként némi félsz. Rájuk gondoltunk alábbi fejlesztésünk kapcsán!

 

Utasként nem kell hezitálnod, ha csak a férfi sorőrök tartanának vissza az Oszkározástól! A részletes keresőben lehetőséged van olyan szűrőt beállítani, hogy csak a női sofőrök hirdetéseit lásd.

Részletes keresés női hirdetések.

Ha női sofőr vagy, és tartasz attól, hogy férfi utasokat szállíts, akkor ajánljuk figyelmedbe a “Csak nő foglalhat helyet” opciót.

Hirdetésfeladáskor női felhasználóinknak megjelenik egy jelölőnégyzet “Csak női utasok jelentkezését várom” szöveggel. Amennyiben ezt bejelölöd, a hirdetéseden csak hölgyek foglalhatnak helyet!Női autós csak női utast vár

.

Reméljük ezáltal Te is kedvet kapsz az Oszkározáshoz!
Irány a keresés vagy a hirdetésfeladás!

Hozzászólások

 1. Rausch Jánosné

  Szeretnék telefonszámot kérni, több kérdésem lenne utazással kapcsolatban A választ köszönöm előre is.

  Válasz
  • Oszkár Telekocsi

   Kedves Rausch Jánosné!

   Kérlek foglald le a számodra megfelelő utat és akkor megkapod az autós telefonszámát. Utána tudtok egyeztetni az utazásról.

   Ha nem sikerülne megegyezni, akkor az Utas menü – Helyfoglalásaim lapon le tudod mondani a foglalást és tudsz keresni másik autóst. (fontos, hogy ezt hamar tedd meg, így nem foglalod az autósnál a helyet)
   Arról, hogy hogyan válassz magadnak jó sofőrt, az alábbi blogbejegyzésünkben olvashatsz:https://blog.oszkar.com/hogyan-valassz-jo-sofort/

   További jó Oszkározást kívánunk!

   Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás