A PubliCare egy Magyarországon eddig nem ismert, innovatív autós szolgáltatás, amellyel bármikor autóhoz juthatsz. A PubliCare – autómegosztás – szolgáltatás Magyarországon egy merőben új megoldást kínál arra az esetre, ha csupán néhány órára van szükséged autóra ügyeid intézéséhez.

Hogy kerül a PubliCare és az Oszkár egy lapra?

Úgy, hogy a két szolgáltatás hasonló – közösségi – szemléletmódot képvisel, és tökéletesen kiegészítik egymást. Míg az Oszkárral keresztül-kasul szelheted az országot, a PubliCare segítségével pedig ha Budapesten tartózkodsz, és autóra lenne szükséged, akár egy órán belül hozzájuthatsz a kiválasztott gépjármű típushoz. Csupán az igénybe vett idő és a megtett távolság után kell fizetni. Még az üzemanyaggal sem neked kell kell foglalkoznod!

Utazz Oszkárral, ha nagyobb távolságokat kell megtenned, és használd a PubliCare-t, ha Budapesten csak néhány órára van szükséged autóra.

Olcsóbb, mint a taxi, és rugalmasabb, gyorsabb, mint autót bérelni.

Mikor érdemes a PubliCare-t használnod?

• ha Budapesten nincs saját autód, és nem akarsz magadnak fölösleges kiadásokat

• ha az autód éppen éppen szervizben van és nem kaptál csereautót

• ha nagyobb bevásárlás, bútorbeszerzés (pl. Ikea) miatt szükséged van szállítóeszközre

• ha költözéshez keresel autót

• vagy ha ismerősödet kell elhozni a reptérről és aztán megmutatni neki a várost

Lehetséges tervezett programokra autót biztosítani úgy, hogy azt jobb feltételekkel tudjuk igénybe venni, mint a bérautót vagy a taxit?

Lehetséges: ez a CarSharing alapgondolata. A PubliCare minden, legalább pár órával előre tervezhető utazásra nyújt megoldást.

Egy éves rendelkezésre állási díj és regisztráció fejében, a felhasználó az általa kívánt időpontban kilométert és óradíjat fizetve tudja használni az autót. Ehhez persze terveznie kell az autóhasználatot, a megtenni kívánt távolsághoz rendelt költségeket. Viszont megszabadul egy saját autó fenntartási díjától, a szervizköltségektől, a parkolási problémáktól és nem kell többé figyelnie az üzemanyagárakat, hiszen azt a PubliCare intézi.

A CarSharing elterjedéséhez alapvető szemléletváltás szükséges. Nemcsak a közlekedéskultúrában, hanem a fejekben is. A mai gazdasági viszonyok között az élhetőbb környezet és kultúra kialakításáért meg kell tanulni lemondani a “minden áron” saját tulajdonú járműhöz való ragaszkodásról. Akkor és ott álljon rendelkezésre autó, amikor és ahol arra szükség van. Ebben a folyamatban már az is nagy eredmény, ha ily módon megszabadulunk a 2. vagy 3. autónktól.

Az élhető város koncepció megvalósítása az ott lakók belátási, együttműködési képességén múlik és mindenekelőtt azon, mikor kezdik el használni a CarSharinget.

Próbáld ki és győződj meg róla, milyen a tervezett, tisztább és élhető jövő!

A PubliCare autók használata pofon egyszerű:

Néhány kattintással foglalható az autó az online felületen, majd azt autó az egyszeri, személyes regisztráció során kapott smart kártyával felvehető. A lefoglalt gépjármű a személyes kóddal ellátott kártya segítségével nyílik, és már indulhatsz is. Mindig tiszta, műszakilag kifogástalan, autóba ülhetsz. Méghozzá olyanba, amilyen az adott ügy intézéséhez a legmegfelelőbb. Választhatsz kicsi, “városi rohangálós” kategóriát, kilenc fő szállítására alkalmas kisbuszt, business kategóriás, reprezentatív autót – a PubliCare minden igény kielégítésére alkalmas flottával áll rendelkezésedre.

Az egyéni ügyfeleknek szóló díjszabásról, az általános szerződési feltételekről és a választható autókategóriákról a PubliCare honlapján tájékozódhatsz.

Te megtervezed a napod, a PubliCare adja hozzá az autót!

Olvass erről még többet a totalcar magazinban megjelent cikkben.

 

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás