Balaton

Utazás? Akkor Oszkár! Vízpart? Akkor Balaton! Balatoni programok? Akkor Balaton Felvidék Neked!
A Balaton Felvidék Neked magazin egy Magyarországon egyedülálló, ingyenes, szuper-útikönyv. Ha ebben az évben a Balatonra készülsz, akkor ez a kiadvány kötelező!
Lássuk, miért is szeretjük ennyire!

 

Ha még csak tervezed az utazást, már akkor is érdemes belenézned az útikönyvbe! Az 57 Balaton-felvidéki település bemutatásán és látnivalóin túl például a helységeken fellelhető szálláshelyeket is megtalálod benne. A választék igen széles: kempingtől a több csillagos hotelig mindent megtalálsz!

Balaton Felvidék Neked kiadványHa kiválasztottad az úti célt és a szállást is, akkor sem érdemes még eldobnod a magazint! Éttermek, sörözők, borospincék tömkelegét kínálja neked látogatásra, megtalálod benne a környék őstermelőit és kézműveseit is és ha még ez sem lenne elég, akkor az év végéig szóló programajánlóban biztos találsz magadnak megfelelő elfoglaltságot!
A rengeteg információt gyönyörű képek és szórakoztató cikkek színesítik, szóval még a tóparton sem hagy unatkozni!

A magazin összeállításánál a cél az volt, hogy benne legyen minden, amire egy turistának szüksége lehet, így szuper társ a balatoni utazásokhoz!

Egyébként a kiadvány Facebook oldalán rendszeresen értesülhetsz a friss programokról és érdekességekről, sőt vásárlási kuponokat, belépőjegyeket, ajándékokat és akár páros balatoni pihenést is nyerhetsz!

Ha nem lenne elég a mi ízelítőnk, akkor a Balaton Felvidék Neked YouTube csatornáján “slambe szedve” is láthatsz egy jópofa kis bemutatkozást.

Ha szeretnéd magadénak tudni ezt a csoda-magazint, akkor a ITT add meg a nevedet és email címedet és a kiadó felveszi veled a kapcsolatot!

Ha pedig a Balatonhoz készülsz, akkor Oszkározz, hiszen így több marad szórakozásra! 🙂

 

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás