Erzsébet térIdén 4. alkalommal vettünk részt a Fenntarthatósági Napon
és bekerültünk a TOP 3 kiállító közé!

2. helyezést értük el, mindenkinek köszönjük a szavazatát!

Szerencsére jó idő volt szombaton Budapesten, így sokan ellátogattatok hozzánk  a Fenntarthatósági napon és rengeteg nyereménnyel gazdagodtatok!

Idén a kisebbeknek és a nagyobbaknak  egyaránt a távirányítós versenyautó pálya volt a kedvencük. Az egyik játékosunk profi módon, 10 mp alatt tette meg a versenytávot, míg a második és harmadik helyezett 30 mp körüli idővel állhattak a dobogóra.

Fenntarthatósági Nap

Napközben sok kérdés felmerült az Oszkár használatával kapcsolatban. Összeszedtük a leggyakoribbakra a választ, hátha neked is érdekes lehet valamelyik:

Mi az az Oszkár és hogyan kell Oszkározni?

Hogyan működik az értékelési rendszer?

Van lehetőség pozíciómegosztásra az Oszkáron?

Mi ez a Ganxstás videó a neten?

Fenntartható FöldgömbAz Oszkár elkötelezett híve a környezetvédelemnek, ezért bemutattunk egy Toyota Prius+ Hybrid autót, amit a Toy Car Hybrid Centrum biztosított számunkra.
A hybrid megoldás lehet az első lépcső az elektromos autók elterjedése előtt.  Már hazánkban is elérhető egyre több típus újonnan és használtan is.

A délután második felében sok kvízjátékot játszottunk, amely során érdekes információk derültek ki az idén tízéves Oszkár telekocsiról.
Például megtudhatták a kitöltők, hogy már 2 millió helyfoglalás történt a rendszerében, illetve, hogy 511 olyan felhasználó van, aki az Oszkár indulása óta aktív tagja a közösségnek.

Ha lemaradtál a rendezvényről a fenntarthatonap.hu weboldalon és a Fenntarthatósági Nap facebook-oldalán tudod megnézni a programot és az összefoglalókat!

Sikeres Oszkáros utakat kívánunk!

 

Kövesd a Facebook oldalunkat, hogy ne maradj le egy játékunkról sem!
Használd mindig az Oszkárt, hirdesd meg szabad helyeidet vagy keress útitársat! 🙂

További képek

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás