Elismerések 2017 október

Szokták kérdezni, hogy mi minden motivál bennünket az Oszkár fenntartása, fejlesztése és folyamatos terjesztése kapcsán. Ha ezt a kérdést most tenné fel valaki a válasz röviden annyi lenne: például az elmúlt két hét. Hogy mi minden történt ezalatt?

Először is szeptember utolsó hétvégéjén csapatunk a 10. Fenntarthatósági Napon nyert elismerést: a 2. legjobb kiállítónak járó díjat ítélték oda nekünk a látogatók a közel 40 kiállító közül. Ez volt a negyedik alkalom, hogy részt vettünk, de most először sikerült helyezést elérni.

Máté átvette a díjat

Máté igazán jó hangulatban vette át a díjat

Pár nap múlva, október 4-én Gyürüs Máté, az Oszkár társalapítója vehette át Novák Katalintól, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyekért is felelős államtitkárától a Családbarát Munkahely 2017 elismerést!

Két okból érzetük, hogy érdemes pályáznunk: egyrészt a cégen belül, napi munkánk során kifejezetten családbarát légkört sikerült kialakítanunk. A kft. négy alkalmazottjából három már részesül a szülői örömökből ( és kihívásokból 🙂 ), mindig megtaláljuk a módját a családi és a munkahelyi érdekek összehangolásának.

Másrészt: már a kezdetekben is tisztában voltunk azzal, hogy szolgáltatásunkkal hozzájárulhatunk a családok tagjainak könnyebb, gyorsabb és olcsóbb találkozásaihoz. Az első Oszkár-házasság, majd Oszkár-baba még meglepetésként ért minket annak idején. Mostanra viszont már számon se tudjuk tartani, hogy a “hasznosat a kellemessel” elv alapján hány kapcsolat létrejöttében volt szerepünk az alkalmi utazóközösség megszervezéséhez tett segítségünkkel.

Pénzre nem pályáztunk, csak a díjra:  Célunk az volt, hogy aki csak igénybe veszi szolgáltatásunkat, találkozzon a logóval: Családbarát Munkahely szolgáltatását veszi igénybe, és hogy ezen keresztül százezrek figyelmét hívhassuk fel a család ügyének fontosságára.

Végül a hab a tortán: október 12-én érkezett hozzánk az értesítő levél, hogy az Oszkár az Innovatív Márka kategóriában sorozatban másodszor is megnyerte a Magyar Brands elismerést. A szekértő bizottság döntése alapján az Oszkár olyan innovatív magyar cégek mellett szerepel díjazottként, mint a Prezi, a Netpincér vagy épp a Mol.

Mindezen elismerések természetesen nem csak nekünk, hanem az egész Oszkár-közösségnek szólnak! Köszönjük hogy együtt telekocsizunk közel 10 éve!

Ha utaznál a közeljövőben, legfőbb ideje hogy meghirdesd szabad helyeidet vagy útitársat keress !

Sok sikeres utat Oszkárral!

 

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás