Többek kívánságára elkészült a tiltólista funkció!

A felhasználószám növekedésével (már több, mint 42 ezren vagyunk!) óhatatlanul előfordul, hogy egy sofőrhöz olyan utas jelentkezik, akivel nincs kirívó baj, de valamilyen oknál fogva mégsem szeretne vele legközelebb még egyszer együtt utazni.

Többen is jelezték, hogy szeretnének egy listát összeállítani azokról a felhasználókról, akiket nem szívesen vinnének többet. Nos, ez a funkció elkészült!

Személyes tiltólistaA Személyes menüben az Autós menü -> Haladó autós beállítások fülre kattintva található meg a “Tiltólista” almenü, ahol azoknak a felhasználóknak a listáját tarthatod karban, akiket nem szeretnél elvinni, azaz szeretnéd, ha nem tudnának helyet foglalni a kocsidban. Ezen az oldalon tudsz felvenni újabb felhasználókat a listára felhasználónevük alapján, illetve belső megjegyzésben megadhatod, miért tiltod le az adott felhasználót. Ez a megjegyzés csak neked látszik, sehol máshol nem jelenik meg.

Természetesen amennyiben időközben “kibékültetek”, a tiltólistán levő felhasználót bármikor törölheted is onnan!

Azon felhasználók akik a tiltólistádon vannak, helyfoglaláskor egy hibaüzenetet kapnak, miszerint: “A sofőr zárt csoportra korlátozta a hirdetését, melynek sajnos Te nem vagy tagja!”

Bízunk benne, hogy nem nagyon kell használnod a funkciót, de ha mégis, akkor mostantól megvan a lehetőség!

Frissítés 2015. január 13. : Mostantól meg is lehet egymással osztani a tiltólistát. Erről ide kattintva olvashatsz bővebben.

További kellemes útitárs keresést mindenkinek!

Hozzászólások

7 thoughts on “Többek kívánságára elkészült a tiltólista funkció!

 1. Érdekes ez a tiltólista, én nemrég regisztráltam, kérdést tettem a sofőrnek, ( mert van ilyen funkció) 2 nap múlva válaszolt, hogy sorry de már teltházas. Akkor én is már ezen a listán szereplek?? Ja még nem utaztam senkivel, most lett volna szándékom, de ezek után, lehet, hogy marad a Máv, meg a Volán 🙁 Ami nem megy nem kell erőltetni. 🙁

  • Kedves Anna!

   Az általad példaként leírt esetnek nincs köze a tiltólistához. Ha a tiltólistán szerepetél volna, akkor nem engedett volna helyet foglalni a járaton a rendszer. De ha jól értem, te nem foglaltál helyet, hanem csak üzenetet írtál, de mire a sofőr ezt olvasta, már elkeltek a szabad helyek.
   Azt javaslom, hogy legközelebb foglalj helyet a járaton, és akkor nem fordulhat elő újra ez a sajnálatos esemény. (Ha valamiért mégsem megfelelőek a körülmények, telefonos egyeztetést követően lemondhatod a helyfoglalásod)

   Ne keseredj el egy rossz tapasztalat alapján, sok sikeres utazást kívánunk a jövőben!

   • Nem foglalt helyet,mert nem tudott, ahogyan én sem. De üzenetet azt lehet küldenie, mint nekem is, CSAK MINEK HA ÚGYSEM VÁLASZOLNAK? Nem értem ezt a baromságotokat, mindenkinél tiltólistás lennék ? Mert nem igazán találok olyat ahol ne jelenne meg ez a kib. üzenet… A sofőr zárt csoportra korlátozta a hirdetését, melynek sajnos Te nem vagy tagja!
    valamit csináljatok ezzel a sz.rral légyszíves, köszi

    • Kedves László!

     Kérlek, írj az info@oszkar.com -ra, mert a megadott email címed alapján nem találtalak a rendszerben, így nem tudok pontos választ adni neked.

     Köszi,
     Kriszta

 2. Ez minden csak nem diszkrét megoldás. Sokkal hatékonyabban is meg lehetett volna oldani. Az a baj, hogy így ha letiltom látja a hirdetésem és megint akar foglalni így értelemszerűen találkozik az üzenettel, rákeres és rájön, hogy baszus le lettem tiltva.. Egyszerűbb és fájdalom mentesebb lenne ha egyszerűen csak nem látná a hirdetésem.

  • Kedves Ádám!

   Mivel belépés nélkül is van lehetőség keresésre, így elkerülhetetlen, hogy a hirdetéseddel találkozzon az az illető akit esetleg tiltólistára tettél.

   További kellemes Oszkáros utakat kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*
Website