Személyes megjegyzések felhasználókról

Valószínűleg többetekkel – bizonyos esetekben velünk is – előfordult olyan eset, amikor olyan felhasználóval utaztunk együtt, akivel már régebben történt közös utazás, viszont túl sok részletre nem emlékeztünk a másik félről. Ez a szituáció akkor tud kicsit kínossá válni, ha ezzel szemben útitársunk mindenre emlékszik velünk kapcsolatban.

Ismét egy többek kérésére elkészült fejlesztésről számolhatunk be, ez pedig a privát megjegyzéskészítés. A funkció lényege, hogy bárkiről írhatsz olyan személyes megjegyzést, amit mások nem olvashatnak, de számodra fontos lehet a másik félről.

Mostantól az ilyen esetek elkerülhetők azáltal, hogy bárkiről írhatsz személyes megjegyzést a profillapján! A megjegyzés módosítható és törölhető is természetesen. Ha legközelebb újra helyet foglal az autódban a 4-es metró főtervezője, akinek legutóbb nem tudtál visszaadni az ötezresből, csak vetsz egy pillantást a profillapján előzőleg elhelyezett megjegyzésedre, és máris tudod, hogy ezúttal tőle kevesebbet kell kérned, ráadásul tudomást is szerezhetsz arról, hogy vajon a 4-es metró tényleg elkészül-e 2017-ig vagy egy kicsit tolódni fog?

Személyes megjegyzés a felhasználórólA funkció egy tetszőleges profillap megtekintésekor elérhető, így függetlenül attól, hogy utaztál-e már az adott felhasználóval, vagy még nem, írhatsz megjegyzést a “Személyes megjegyzéseim a felhasználóról” felirat alatti szerkesztés ikonra kattintva, valamint ugyanitt módosíthatod is a megjegyzéseket!

Kellemes útitársakat és hasznos megjegyzéseket kívánunk útitársaidról! A további fejlesztési javaslatokat az info@oszkar.com email címre vagy kommentekbe várjuk!

 

Hozzászólások

One thought on “Személyes megjegyzések felhasználókról

 1. Nagyon tetszik az oladluk és a soförök ajánlatai
  csak sakkmatt helyzetbe vannak néha az utasok mert nem mindig válaszolnak rögtön vissza a soförök…illetve sem telefonjukatnem veszik fel sem emailra nem válaszólnak néhány óra elteltével sem…
  Persze mindenki dolgozik,…fáradt stb, de esetleg erre lehetne valamit kitalálni hogy tüntessék fel meddig válaszolnak mert nagyon sokaknak tervezniük kell ahova utaznak az idejüket….
  Én tegnap 2soförre is jártam igy vártam elég sokat és még engem cseszett le az utobbi hogy ideges vagyok….csak 12órát vártam a visszajelzésre….nem voltam ideges csak értesitettem hogy lemondom az utat mert találtunk más megoldást szerintem ez volt a korrekt szerinte ideges vagyok….:-(
  Bocs de a visszaválaszolási idöpont fontos lenne szerintem!
  Meghallgatásukat és türelmüket köszönöm!
  Tisztelettel Dajka Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*
Website