Elkészült egy újabb olyan fejlesztés, melyet régóta sokan vártak! Ez pedig a Hirdetésfigyelő.  Több kérés is érkezett hozzánk ezzel kapcsolatban, az ötleteket megpróbáltuk ötvözni, és most pár mondatban bemutatjuk az eredményt.

A hirdetésfigyelő célja, hogy az általad fontosnak ítélt keresési eredményekről ne csak akkor értesülhess, ha megnézed az oldalon, hanem szinte rögtön, a hirdetés feladása után kaphass emailben értesítést róluk.

Sokszor volt már belőle szomorúság, hogy amikor valaki az adott viszonylatra autóst keresett, azt tapasztalta, hogy már tele volt az összes autó. Viszont ha időben értesülhetett volna a hirdetés létrejöttéről, bizony nem maradt volna le az utazásról!

Hirdetésfigyelő beállításaA hirdetésfigyelőt a Személyes menüben az Utas menü alatt a Hirdetésfigyelő alpontban érheted el, ahol egyrészt beállíthatsz különböző szűrési feltételeket, amiről értesítést szeretnél kapni, másrészt meglévő, esetleg már érdektelen hirdetésfigyelőidet törölheted. A szűrési feltételek között is elrejtettünk pár kényelmi szempontot:

 • lehetőség van sofőrre szűrni – amennyiben a kiszemelt szimpatikus sofőr bármikor bárhová felad hirdetést, Te arról tudni szeretnél, hátha jó Neked is az időpont;
 • lehetőség van viszonylatra szűrni – ez valószínűleg nem okoz túl nagy megdöbbenést, ez az alapja a hirdetésfigyelőnek;
 • a hét napjaira is kereshetünk – azaz ha téged csak a pénteki és vasárnapi hirdetések érdekelnek az adott viszonylaton, ez gond nélkül beállítható;
 • maximális útdíjra is szűkíthetsz, amennyiben meghatározott büdzséd van az utazásra;

Hirdetésfigylő lista nézeteés természetesen a fenti szűrési feltételek tetszőlegesen kombinálhatók. Beállítható tehát egy Hirdetésfigyelő a Budapest – Pécs utakra pénteki szűréssel, egy pedig a Pécs – Budapest utakra, vasárnapi szűréssel, ha épp hétvégente jársz ezen a viszonylaton.

Az a sofőr, aki valamilyen oknál fogva nem szeretné, hogy viszonylatszűrés nélküli hirdetésfigyelőt állítsanak be útjaira, ezt letilthatja a Személyes menü Beállítások almenüjében.

A hirdetésfigyelő elérhető keresés után is

A hirdetésfigyelő – kevésbé részletesen – de elérhető a listázó oldalakon is. Az aktuális keresési eredmények helyezhetők hirdetésfigyelőbe keresés után, amikor is a keresés gomb fölött megjelenik az “ÚJ! Hirdetésfigyelő” felirat, erre kattintva egy kis ablakban kiválasztandó az, hogy milyen gyorsan szeretnél értesülni az új hirdetésekről, valamint – amennyiben nem vagy bejelentkezve – az értesítési e-mail címedet kell megadnod.

Miért jó ez?

 • Mert időben értesülsz a számodra érdekes hirdetésekről, nem maradsz le róluk.
 • Mert e-mailben kapod meg, így nem kell rss olvasót vagy mást használnod.
 • Mert ha esetleg mindegy, hogy melyik nap utazol, akkor könnyebben hozhatod meg ezt a döntést.
 • Mert ha épp elfelejtenéd megnézni az Oszkáron, hogy van-e épp hirdetés, akkor is értesülsz róla!

Reméljük hasznosnak találod a funkciót, és még nagyobb eséllyel tudsz utazni a használatával! Kattints ide, és próbáld ki most!

További fejlesztési javaslatokat természetesen továbbra is várunk kommentekben, emailben az info@oszkar.com címre, füstjelekkel, vagy bárhogy ahogy el tudod juttatni az infót számunkra!

Kellemes utitárskeresést Oszkárral!

Hozzászólások

  • Oszkár Telekocsi

   Kedves László!

   Megtisztelő, regisztrálj pár perc alatt a regisztrációs oldalon és máris kihasználhatod telekocsi rendszerünk előnyeit!

   Sok sikert az útitárskereséshez!

   Válasz
 1. Klug Ágnes

  Kedves OSZKÁR !
  Le szeretném állítani a hirdetésfigyelőmet amit beállítottam Győr és Pécs között az már nem aktuális ,de nem tudom hol kell.
  Segítségeteket köszönöm !

  Válasz
 2. kicsi16

  Ha beállítom a hirdetésfigyelőt sofőrre szűrve, kap róla ő is értesítést? (Amennyiben persze nem tiltotta le a funkciót.)

  Válasz
  • Oszkár Telekocsi

   Kedves Mariann!

   A sofőr nem kap erről értesítést. Neked küldi a rendszer automatikusan az emailt és neked kell eldönteni, hogy a feladott úton szeretnél vele utazni vagy sem. Ha igen akkor foglalj nála helyet és akkor értesülni fog erről az autós is.

   Kellemes Oszkáros utakat kívánunk!

   Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás