15. szülinapunk alkalmából olyan oszkárosokat mutatunk be, akik az Oszkár első napjaitól kezdve velünk vannak.

Adrián 2007. december 20-án regisztrált az Oszkárra, 276.-ként. Pénzügyekkel foglalkozik, Bécsben dolgozik. A rendszer indulásakor inkább autós volt, most utasként használja az Oszkárt, mert jelenleg nincs kocsija, de ha autóhoz jut, meghirdeti a szabad helyeit.

Adrián 2006-2007 körül az Oszkár német megfelelőjét, a Mitfahrgelegenheit rendszerét használta, de egy online cikkből értesült a magyar lehetőségről, így regisztrált. “Ismertem a rendszert, és azt, hogy hogy működik, tök jó ötletnek tartottam. Amikor hallottam, hogy Magyarországon is van ilyen, megnéztem a honlapjukat. Akkoriban Nyugat-Magyarország és Budapest között jártam sokat, néztem, hogy van-e hirdetés az Oszkáron, és volt. Követtem, ahogy feltöltődik ez az útvonal, később én is hirdettem, amikor mentem.”

“Amikor kések és megvárnak, az mindig kellemes.” – mondja nevetve – “Megmondom őszintén, hogy az üzleti felhasználókat én kerülöm, elég rugalmatlanok. A sima autósoknál is pénzről van szó, de ők mégis mások, őket nem a pénz motiválja elsődlegesen. Jelenleg Bécsben élek, Budapestre szoktam járni, és mindig figyelem az Oszkár ajánlatait, nagyjából már ismerem, hogy melyik napon mennyi a kínálat. Nem tértem át a Facebookos oldalakra, az nem átlátható, az Oszkár jobb.”

Ez egy teljesen érvényes utazási forma, van jövője” – mondja Adrián, majd hozzáteszi: “Mindenki szeretné megosztani a költségeket, ez környezetbarát, költséghatékony. Én sokakkal ingázom, akik rendszeres, heti ingázók Budapest-Bécs között, és az Oszkár biztosítja a színvonalat.”

Mit üzennél azoknak, akik most kezdenek oszkározni?

“Nyugodtan vágjanak bele! Meglepő, hogy sokan nem merik elkezdeni, mert félnek, hogy baj történhet velük az úton… Teljesen érthetetlen ez a feltételezés! 🙂 Ez nyomonkövethető, minden visszakereshető, jó a költségcsökkentésre, nyugaton is nagyon elterjedt.”

Mit üzennél az alapítóknak?

“Ugyanazok az alapítók? Nem adták még el? Akkor azt üzenem, hogy adják el gyorsan, mert ez egy jó üzlet, van benne potenciál! Amúgy jó az IT háttér, szuper minden, csak így tovább!”

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás