Idén is részt vettünk kiállítóként a 8. Fenntarthatósági napon a Magyar Telekom jóvoltából.FN8 stand látogatókkal

Ebben az évben az időjárás kicsit megtréfált minket, hiszen egész délelőtt esett az eső, így a Millenáris egyes részei kacsaúsztatóvá váltak.

Persze ez nem szegte kedvünket, berendeztük a standot és leparkoltuk a gyönyörű Hybrid Toyota Yarist, amit a Schiller Autóház Kft. bocsátott rendelkezésünkre. 12 órára, a rendezvény kezdetére pedig az eső is alább hagyott és megérkeztek az első látogatók is.

 

A tavaly debütált ping-pong labdás játékunk ismét nagy sikert aratott. Sokan próbára tették ügyességüket annak érdekében, hogy megtöltsék Oszkár autóját. A feladat az volt, hogy a képen látható kisautót négy utassal megtöltsék a vállalkozó szellemű játékosok, mégpedig úgy, hogy a ping-pong labda egyet kell, hogy pattanjon az asztalon, mielőtt az autóban landol.

 

oszkáros kisautó

FN8 ping-pong

oszkáros kisautó teli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A játékban minden korosztály részt vett és nagyon izgalmas verseny alakult ki az élen. Végül a leggyorsabbnak egy anyuka bizonyult, elképesztően jó, 7 másodperces időt produkálva. Mondjuk lehetséges, hogy Anikó a rutinjának köszönheti ezt a szuper eredményt, hiszen ő és lánya már tavaly is voltak a Fenntarthatósági napon. Elmondták, hogy Oszkár standja volt a kedvencük és szeretnének ismét játszani velünk. 🙂 Gratulálunk Bálintnak és Lajosnak is akik 13, illetve 15 másodperces idővel kerültek a dobogóra.  A nyertesek oszkáros ajándékcsomaggal távozhattak, Anikó pedig egy ingyenes belföldi oszkáros utat  is igénybe vehet. Kisorsoltunk egy ajándékcsomagot az első három közé be nem került játékosok között is, a nyerteshez postai úton juttatjuk majd el a nyereményt. Kíváncsiak vagyunk lesz-e valaki, aki meg tudja javítani a 7 másodperces csúcsot, ami egyébként hajszálpontosan megegyezik a tavalyi nyertes idejével.

 

A ping-pong labdás játék mellett volt kvíz és ismét megvizsgáltuk, vajon hány utas fér be egy autóba. Kiderült, hogy a Hybrid Toyota Yaris hihetetlenül sok utas felvételére képes: 15 fő tudott egyszerre beszállni. Örülünk, hogy az esős idő ellenére is ilyen sokan ellátogattak a standunkhoz. A rendezvény hangulatáról beszéljenek inkább a képek, ha pedig kedvet kaptál az oszkározáshoz, ne habozz, keress egy autóst, aki elvisz, ha pedig autóval mész valahova, vigyél el másokat is!

FN8 2. helyezett                     FN8 nyertes

FN8 teli Yaris                     FN8 Hybrid Yaris

További jó oszkáros utakat kívánunk!

Hozzászólások

Trackbacks/Pingbacks

  1. 2015-ös Oszkáros év | Az Oszkár telekocsi blogja - […] napon és az Energia napon. A Millenárison egyébként a rossz idő ellenére is rekordot döntöttünk “telekocsizásból”, hiszen maximálisan kihasználtuk a kis…

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás