Oszkár Android alkalmazás üdvözlőképernyő

Többen jeleztétek, hogy az Oszkár Facebook-fiókkal történő használata esetén az Android-alkalmazás előnyeivel nem tudtok élni a Facebook-bejelentkezés hiánya miatt.

Veres Zoltán alkalmazásfejlesztőnk nem tétlenke-dett, már pótolta is a hiányosságot. Munkájának köszönhetően az alábbi újdonságokkal frissült az alkalmazás:

– Facebook integráció (facebook bejelentkezés, megosztás)
– Google+ megosztás (csak telepített natív alkalmazás mellett)
– Megosztás engedélyezése a Beállításoknál, vagy közvetlen a hirdetésfeladásnál)
– kisállatszállítás kezelése (gépjárműnél ill. hirdetés-feladásnál)

.

 

Reméljük mindenkinek hasznára válik a fejlesztés, a facebookos regisztrációval rendelkezők is tudnak androidos telefonjukról egyszerűen oszkározni! És mindenki nagyobb eséllyel találhat útitársat a hirdetésének FaOszkár Android App - Megosztásokcebook-falán történő automatikus megosztásával!

Ezúton jeleznénk, hogy az iOS alkalmazásunk fejlesztését sem szeretnék elfelejteni, így ezúton teszünk közzé felhívást:
Ha valaki (vagy ismerőse) ért iOS fejlesztéshez, és kedve lenne egy igazán hasznos és látványos projektben képességét kamatoztatni/tovább fejleszteni, jelentkezzen nálunk az info@oszkar.com e-mail címen! Igazán jó referencia egy Oszkár alkalmazás, tapasztalatból mondhatjuk hogy számos piaci megbízást lehet szerezni rajta keresztül!

A fejlesztéshez minden támogatást megadunk, továbbá rendelkezésre bocsájtjuk a meglévő alkalmazás kódját, melyet az új funkciókkal tovább szeretnénk közösen fejleszteni!

Jó oszkározást mindenkinek – telefonon és WEB-en egyaránt!

Az androidos app innen tölthető le: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oszkar

 

 

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás