Csak beszállóhely vagy kiszállóhely a telekocsi úton – új fejlesztés az Oszkáron!

Csak beszállóhely ikon

Régi kérés volt, hogy lehessen megadni egy-egy köztes megállóról, hogy adott esetben ott csak beszállhat utas, vagy éppen csak kiszállóhelyként funkcionáljon.

Nos hát elkészült a fejlesztés, a megálló hozzáadását követően megjele-nik a sor végén egy kis legördülő menü. Alapból az van kiválasztva, hogy az adott pont be- és kiszállóhely egyben, így marad az eddigi működés. Viszont mostantól ezt igény szerint át lehet állítani.

Hadd érzékeltessük egy példával a hasznát: Ha valaki Győrből  tart Budapestre, de Budaörsöt meg akarja adni, hogy a Győr – Budaörs közt utazni kívánók is rátaláljanak. Ilyen esetben megfontolandó csak kiszállóhelyként megadni ezt. Így Budaörs és Budapest közt nem lehet nála foglalni.

Csak kiszállóhelyet tartalmazó telekocsi út példa

Egyrészt akkor érdemes használni, ha bizonytalan lehet a Budaörsre érkezés időpontja, másrészt abból a célból, hogy a teljes úton biztosítva legyen a telekocsi lehetősége, tehát egy Budaörs-Bp foglalás ne vegye el a helyet a Győr-Bp közt utazni vágyók elöl.

Reméljük ezzel minden valójában meghirdetni nem kívánt viszonylaton történt foglalás visszautasításának sikerül elejét venni, így még hitelesebb lesz rendszerünk! Használjátok bátran az új funkciót, sok sikert az útitárskereséshez mindenkinek!

Kipróbálnád? Add fel telekocsi hirdetésed most! >>

Hozzászólások

2 thoughts on “Csak beszállóhely vagy kiszállóhely a telekocsi úton – új fejlesztés az Oszkáron!

 1. Üdv!

  Meglévő utaknál nem sikerül módosítani a ki ill. beszállást.

  Egy kis segítséget ha kaphatunk.

  Zsolt

  • Kedves Zsolt!

   Meglévő útnál jelenleg nincs lehetőség módosításra, csak a törlés és újra feladás a járható út.
   Nyilván az olyan utat nem érdemes törölni, melyen van utas, de amin nincs, azt pár kattintással fel lehet adni újra a helyes beállításokkal.
   Ha további segítségre van szükséged, ne habozz megkérdezni akár itt akár az inf@oszkar.com – on.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*
Website