Az eddigi működés szerint viszonylag sok MBSz (Megbeszélés szerint) értéket láthattatok a keresőnkben még azon esetekben is, amikor a sofőr valójában meg szerette volna adni pontosan, mennyit vár útiköltség-hozzájárulásként. Ennek vége!

A korábbi működés szerint, ha több megállós utat hirdetett valaki, akkor három viszonylatra volt csak lehetősége útdíjat megadni: A teljes útra, az indulás és a kiemelt megálló közti szakaszra és a kiemelt megálló és az érkezés közti szakaszra. Minden más szakaszra MBsz jelent meg a keresőben.

Mostantól több megállós hirdetés feladásakor egyszerűen lehetőség van több tetszőleges szakaszra is útiköltséget megadni. Ezáltal a potenciális utasok a keresőben már MBSz helyett konkrét költséget láthatnak, minden olyan viszonylaton pedig, ahol nem lett konkrét ár megadva, tól-ig ár látható.

Hogy segítsünk jobban megérteni, lássunk egy példát, hogyan is érdemes használni.
Meghirdetünk egy három megállós utat, még nem használva az új  “További díjak megadása” funkciót:

Az utak listáját megnézve látszik, hogy a legtöbb viszonylathoz csak körülbelüli útdíjat tud kiírni a rendszer.

De ha alul az egyéb adatoknál két tetszőleges megállóra megadunk konkrét díjat (Bp-Hatvan és Gyöngyös-Polgár):

Akkor máris sokkal jobban meghatározható az egyes szakaszok díjai, amelyek nem konkrétan, még ott is szűkebb a sáv:

Kérjük az autósokat, hogy az utasok korrektebb tájékoztatása (egyúttal az útitárskeresés hatékonyságának javítása) és a félreértések elkerülése érdekében használják az új funkciót!

Jó utat mindenkinek!

Hozzászólások

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gyors, könnyű telekocsi hirdetésfeladás Oszkáron - [...] Nyitólap | Oszkar.com | Fórum Oszkar.com – a magyar telekocsi rendszer KezdőlapEz egy minta oldal ← Bővített útiköltség-hozzájárulás megadási…

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás