Többen jeleztétek, hogy nehézkes kiszámolni, hogy egy megállót mikor értek el, vagy a célállomásra mikor fogtok megérkezni. Ehhez elő kell venni valamely térképes útvonaltervezőt, megnézni, hogy az mit ajánl, majd ahhoz képest lehet kalkulálni az időpontokat.
Hasonló probléma az útiköltség hozzájárulás meghatározása is. Ehhez elő kell venni költségkalkulátorunkat, vagy megnézni a többi autós hasonló hirdetését, és így kitalálni a megfelelőnek tűnő árat.
De mindez már a múlté!

Legújabb fejlesztésünk segít kalkulálni a megállókra és a célpontba érkezés időpontját, valamint az útiköltség hozzájárulás mértékét is.

Egy teljesen egyszerű hirdetéfeladáskor ez a következőképpen néz ki:
Az indulási település és időpont megadása után a köztes megállóknál és a célpontnál már elég csak a települést kell megadni, a rendszer azonnal automatikusan kalkulálja az érkezés időpontját, és be is írja a megfelelő mezőkbe az értékeket. Amennyiben gyorsabb sofőrnek érzed magad, vagy óvatosabbnak, természetesen átírhatod az értéket. A következő megállót már ehhez az időponthoz képest kalkulálja a rendszer.

Útdíjak kalkulálása
Amennyiben kitöltötted az összes megállóra vonatkozó adatot, de az útdíj még nincs megadva, a rendszer kikalkulálja az egy átlagos egy főre jutó telekocsis utazási hozzájárulás értékét, és kitölti ezzel a megfelelő mezőket. Természetesen itt is van lehetőséged a módosításra, amennyiben olcsóbban, vagy drágábban szeretnél utasokat szállítani.
Ugyanez az automatikus kalkuláció vonatkozik a “További díjak” megadására is, melyet előző blogbejegyzésünkben ismertettünk.

Visszafelé útra történő hirdetésfeladás
Miután feladtad a hirdetésedet, lehetőség van gyorsan és egyszerűen visszafelé útra is feladni hirdetést. Ebben az esetben a rendszer nem tudja, mikor szeretnél indulni, csak a megállók helyei vannak kitöltve, de az időpontok üresek. Eddig meg kellett adni az összes megálló időpontját kézzel, de új fejlesztésünknek köszönhetően már elég csak az indulás időpontját megadni, az összes többi értéket a rendszer automatikusan kalkulálja. Természetesen a módosítás lehetősége továbbra is a kezedben van!

Módosított indulási időpontMegállók időpontjainak eltolása
Kedvenc út betöltésekor, vagy már kitöltött adatok esetén merülhet fel az igény az összes időpont módosítására. “Fél órával hamarabb kell indulnom” vagy épp később. Eddig kézzel kellett minden megálló és a célállomásra érkezés időpontját is beállítani, de ez irányban is tettünk előrelépést. A megoldás az, hogy elég az indulási időpontot módosítani, majd megjelenik egy kis ikon (lásd a képen) melyre kattintva az összes megálló és az érkezés időpontja módosul.

Bízink benne hogy a fejlesztés hatására még könnyebb és gördülékenyebb lesz a hirdetések feladása számodra is!

Bármely észrevételt, javaslatot továbbra is várunk az info@oszkar.com címre!

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás