Nyáron felpezsdül az élet, de nem csak a Balaton parton. Nagyon sok fesztivál, rendezvény, kulturális esemény csalogatja a látogatókat. Így találhatunk programot magunknak tekintet nélkül korra, nemre, vagy akár zenei ízlésre. Egy dolog közös a nyári rendezvényekben: Mindegyikre érdemes Oszkárral utazni. Így útközben összebarátkozhatsz hasonló érdeklődési körű emberekkel, és amellett hogy olcsóbban és környezetkímélőbben jutsz el célodba, még az idő is gyorsabban repül útközben.

Néhány érdekes program, amire érdemes megfontolnod, hogy ellátogass:

Ha nincs további halasztás a rossz idő miatt, akkor 19-én szombaton kerül megrendezésre a Balaton Átúszás. A rajt Révfülöpön van, de ha Balatonboglárra érkezel, akkor hajóval tudsz átmenni a rajt helyszínére.

A kulturális rendezvények két jeles eseménysorozata a Szegedi Szabadtéri Játékok és a Kőszegi várszínház. Fontos megemlítenünk a méltán híres művészeti rendezvénysorozatot a Művészetek völgyét, ahol több településen színes programokkal várják az odalátogatókat a szervezők.

Szintén egy gyöngyszem a nyári programok forgatagában a Veszprémi Utcazene Fesztivál ahol ismertebb és kevésbé ismert utcazenészek lépnek fel több helyszínen, ezzel felpezsdítve a Veszprémi belvárosi éjszakákat.

Ahogy haladunk az egyre könnyedebb fesztiválok irányába, meg kell említenünk az egyik legfiatalabb fesztivált, mely mégis igyekszik valami többet nyújtani a puszta bulizásnál. Célja a társadalmilag felelős gondolkodás elmélyítése. Ez a fesztivál nem más, mint a Mezőtúron megrendezésre kerülő East Fest. Hasonló jellegű, de valamivel nagyobb múltra visszatekintő rendezvény a Bánkitó fesztivál – ha sietsz, még odaérhetsz!

A 10. szélrózsa találkozó pedig Soltvadkerten kerül megrendezésre július 16 és 20 között.

Végül de nem utolsó sorban a Rock kedvelőinek két gyöngyszem a közeljövőben: Balatonszemesen kerül megrendezésre a Rockpart Fesztivál, de aki kedvenc zenei műfajáért akár Körmendig is képes elutazni, annak az Alterába fesztivált tudjuk ajánlani!

Jó fesztiválozást, szórakozást kívánunk mindenkinek a nyári szezonban!

Amennyiben Te szervezel fesztivált, és szeretnél ajánlónkba bekerülni, lépj velünk kapcsolatba az info@oszkar.com email címen keresztül!

 

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás